Mindenmás

Szeged365 állásvadász: segítünk, hogy ne maradj pénz nélkül!

Sajnos köztudott, hogy a koronavírus-járvány lassan, de biztosan szétüti úgy a világ, mint a magyar gazdaság alappilléreit. Azokat a mozgatórugókat, amelyekből a társadalom nagy többsége a mindennapi kenyerét keresi. Az elmúlt hetekben nyilvánosságra hozott adatokból jól látszik, hogy már most több tízezer ember maradt munka nélkül szerte az országban. Nincs ez másként Szegeden sem.. De mi most segítünk!

A Szeged365 csapata ezen nehézségek ellenére arra vállalkozott, hogy felderíti a napfényvárosának még éppen aktuális, szabad munkahelyeit és megosztja azt olvasóival annak érdekében, hogy senki se maradjon munka, pénz és megélhetés nélkül!

Forrás: pixabay.com

Ezek közül elsőként három kerül ismertetésre:

1. Főkönyvelőt keres a szegedi EDO-HUNGARY KFT

Az EDO-HUNGARY Kft olyan személyek jelentkezését várja, akik megfelelő végzettséggel rendelkeznek az adott munkakör betöltéséhez. Emellett 3-5 évnyi tapasztalattal bírnak. Előnyt jelent a gépjárműüzemanyag-kiskereskedelmi és vendéglátóipari cég könyvelésében szerzett szakmai tapasztalat és nem hátrány, ha az adott személy nem rendelkezik idegen nyelv ismerettel. Részletek IDE kattintva.

2. Autóbuszvezetőt keres a szegedi VENTONA-TRANS KFT

A Ventona-Trans Kft. D kategóriás jogosítvánnyal rendelkező autóbuszvezetőt keres főállásba. Jelentkezni és érdeklődni a 06-24/260-440 illetve a 06-70/377-1307 – es telefonszámon.

3. Elektromechanikai szerviz javító munkavállalót keres a szegedi EMKE KFT

Az EMKE Kft. főállású munkavállalót keres műhelyben végzett elektromechanikai szerviz javító munkáira, egyedi eszközök kivitelezéséhez. Jelentkezni és érdeklődni a [email protected] e-mail címen, vagy a 06-70/432-8923 – as telefonszámon.

Forrás: Facebook – Csongrád megyei állások / profession.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb