Kikapcs

Karantén Programajánló: Rádió 88 Máté Roli, Ripoff Raskolnikov szobakoncert és Tóték története a kanapén ülve

Szerdán is dübörög a Szeged365 programajánlója! Ma is mutatunk, ajánlunk három klassz programot annak érdekében, hogy a hatósági és/vagy önként vállalt karanténban töltött nap derűsebb legyen. Hallgathatjuk Máté Rolandot, aki élőben beszélget a koronavírus érintettjeivel, végignézhetjük a Tótékat a kanapén ülve, és meghallgathatjuk egy pohár bor mellett a Ripoff Raskolnikov koncertet.

#roliJáRat online: beszélgetés a koronavírus fokozott érintettjeivel

Máté Roland, a Rádió88 műsorvezetője, blogger, vlogger, az Egy pillanat – az élet lábatlankodása címet viselő közösségi oldal szerkesztője úgy döntött, hogy az egy éve sikeresen futó online műsorát, ami a #roliJáRat néven fut a koronavírus ideje alatt sem függeszti fel, hanem inkább átalakítja és továbbra is fogyaszthatóvá teszi azt! A műsorvezető olyan, kevésbé ismert embereket szólít meg egy-egy ilyen beszélgetés alkalmával, akikre a koronavírus komolyabban hatást gyakorolt. A beszélgetőpartnerek szerte a világból csatlakoznak hozzá élőben, az instagramon. Azok, akik lemaradnak az élő bejelentkezésről Roland Facebook oldalán visszanézhetik azokat a nap bármely szakaszában. A blogger/vlogger ezen felületei egyéb, plusz érdekes tartalmakkal is bírnak

https://www.facebook.com/egypillanatazeletlabatlankodasa/videos/239876743831014/?tn=%2Cd%2CP-R&eid=ARBSsPFQLHn9CIfnxZ9nuL_FAIeg09st7LNRZS5fVkbpd6n__aM6CFL_2ulTcjmsNW1PKkCntwUvlWVB
Forrás: Egy pillanat – az élet lábatlankodása Facebook oldal

#szobakoncert a Ripoff Raskolnikov jóvoltából

A Maradj Otthon Fesztivál közösségi felületén ma élőben ad szobakoncertet 20:30-tól a Ripoff Raskolnikov, akik az utak és utazások témakörében dolgoztak fel különböző, izgalmas hangzású, mesés dalokat erre az estére, amelyeket gy pohár bor kíséretében mindenki boldogan élvezhet.

Forrás: Facebook

#nézdmegaTótékat

A Szegedi Nemzeti Színház április 14-ig közvetíti sikerprodukcióját, a Tótékat. A 108 évvel ezelőtt született Örkény István legnépszerűbb története még néhány napig online megtekinthető, ingyen, IDE kattintva a színház jóvoltából.

Forrás: Szegedi Nemzeti Színház hivatalos oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb