- Hirdetés -
KikapcsKözélet

Koronavírus: Szegeden is vásárlói létszámstop-ot vezet be a Tesco (mutatjuk a szegedi számokat)

- Hirdetés -

Vásárlói létszámkorlátozást vezet be csütörtöktől a Tesco Magyarország: az áruházakban egy időben csak előre meghatározott számú vásárló tartózkodhat majd, olvasható a Tesco friss közleményében. Az intézkedés az összes szegedi áruházukat érinti.

- Hirdetés -

A LÉNYEG ÉS A SZEGEDI SZÁMOK, RÖVIDEN

- Hirdetés -

Az intézkedés szerint egy időben az áruház alapterületéhez képest annyi ember tartózkodhat bent, ahány biztonságosan be tudja tartani a 2 méter távolságot egymás között. A pontos létszám így áruházanként változó. Szegeden mindez a Szeged365.hu információi szerint a Szabadkai úti Tesco esetében ez 312, a Rókusi körútinál pedig 635 főt jelent.

KORONAVÍRUS VS TESCO

A Tesco az elmúlt hetekben számos olyan intézkedést vezetett be, melyek célja a vásárlók és munkatársak egészségének védelme, valamint annak biztosítása, hogy az áruházakban mindenki megtarthassa a biztonságos fizikai távolságot másoktól. A biztonságot növelő intézkedések újabb elemeként az áruházlánc csütörtöktől az összes magyarországi áruházában limitálja, hogy egy időben hány vásárló tartózkodhat egyszerre egy adott áruházban.

Azon áruházaknál, ahol több bejárat is van, csak egyet lehet majd használni, ez Szegeden is így lesz.

Az új intézkedés a 65 éven felettiek védelme érdekében a nekik fenntartott vásárlási időszakra is vonatkozik: 9 és 12 óra között az áruházlánc munkatársai mind a létszámot, mind az életkort ellenőrzik.

Korábban írtuk a témában:

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb