Sport

Még ülnek rajta. Nincs megegyezés a kézilabdások fizetéscsökkentéséről

Cikkünk megjelenésééig nem közölte a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata, hogy sikerült volna megegyezni a játékosok fizetésének csökkentéséről. Néhány százalékon megy a huza-vona. Mezei Richárd már kifejtette álláspontját az ügyről korábban a Szeged365.hu -olvasóinak.

Ahogyan korábban már megírtuk a Szeged365.hu-n, a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben a MOL-Pick Szegednél is csökkenteni szeretnék a játékosok bérét, hogy ezáltal a klub költségvetése is alkalmazkodjon a kieső bevételekhez. A klub ügyvezetője ezzel kapcsolatban egy tévéműsorban csalódottságát fejezte ki, mivel a játékosoktól több rugalmasságot várt volna. Bővebben erről itt írtunk:

A klubtól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy amint születik megállapodás, azt hivatalos honlapjukon közzéteszik. Cikkünk megjelenéséig (2020.04.08.15 óra) még nem olvasható ilyen tartalom a pickhandball.hu-n.

Az ügyben megszólalt és exkluzív interjút adott a Szeged365.hu-nak a Pick-Szeged korábbi csapatkapitánya és vezérigazgatója, Mezei Richárd is.

Amint hivatalosan tájékoztatást kapunk vagy a klub közzéteszi a honlapján a megegyezés részleteit, megírjuk a történet folytatását….

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb