Vasárnap délelőtt 10.00 – kor érkezik a Szeged365.hu házi főzőshow-ja, a Gasztro365, Mizsik Attila szegedi gasztro-alkoholistával! Ha már Húsvét vasárnap, akkor jöjjön egy extravagáns, laktató, ünnepi bableves, olyan alapanyagokból, amelyek nagy valószínűséggel egyébként is kéznél lehetnek az ünnepi hétvégén.
Ezeket készítsd össze, holnap 10.00 – kor találkozunk Ati konyhájában (tényleg, a kialakult helyzet miatt most nem a Pizzamonsterben, hanem nála, otthon főztünk).
- füstölt sonka
- tojás
- kolbász
- répa
- gyökér
- zeller
- petrezselyem zöld
- bab
- babérlevél
- vörös hagyma
- savanyított káposzta
- tejföl
- torma
- sór,bors
- piros paprika
Gasztro-videoblogunk korábbi adásai:
MOZZARELLÁS PULYKAMELL STEAK
SPENÓTOS TOSZKÁN TAGLIETTE