GasztroKikapcs

Gasztro365: húsvéti leves sonkával, tojással, tormával Szegedről

Vasárnap délelőtt 10.00 – kor érkezik a Szeged365.hu házi főzőshow-ja, a Gasztro365, Mizsik Attila szegedi gasztro-alkoholistával! Ha már Húsvét vasárnap, akkor jöjjön egy extravagáns, laktató, ünnepi bableves, olyan alapanyagokból, amelyek nagy valószínűséggel egyébként is kéznél lehetnek az ünnepi hétvégén.

Ezeket készítsd össze, holnap 10.00 – kor találkozunk Ati konyhájában (tényleg, a kialakult helyzet miatt most nem a Pizzamonsterben, hanem nála, otthon főztünk).

  • füstölt sonka
  • tojás
  • kolbász
  • répa
  • gyökér
  • zeller
  • petrezselyem zöld
  • bab
  • babérlevél
  • vörös hagyma
  • savanyított káposzta
  • tejföl
  • torma
  • sór,bors
  • piros paprika

Gasztro-videoblogunk korábbi adásai:

MOZZARELLÁS PULYKAMELL STEAK

SPENÓTOS TOSZKÁN TAGLIETTE

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb