Kikapcs

Szeged365 karantén live: mutatjuk a legpörgősebb szombati szetteket

Itt a szombat, induljon hát a buli! No de természetesen csak és kizárolag online. A világjárványra való tekintettel meghozott szabályozások és korlátozások ugyanis mindezt most csak így teszik lehetővé, ami nem is baj, hiszen ennek köszönhetően talán gyorsabban átesünk majd ezen az őröleten, ami fenekestül felforgatta a világmindenség életét.

Ennek ellenére (vagy pont ezért) a Szeged 365 ma sem hagy benneteket pörgős szettek nélkül, íme:

YAMINA

Yamina a WORLD IS MINE rádióműsor egyik visszatérő lemezlovasa, nyert már nemzetközi DJ-versenyen, most pedig arra vállalkozik, hogy a nappalidból varázsol táncteret. Forrósítsd fel a szombat estét, bulizz otthonról, 21:00 órától a Facebookon, az Instán vagy Youtube-on! A szettet a képre kattintva is tudod hallgatni, itt ni:

Yamina Facebook oldala

LOTFI BEGI ÉS A STADIUM X

Lotfi Begi a magyarok nagy kedvence ma a Tomorrowland fesztivàl egyik állandó fellépőivel pörgeti a lemezeket.

Ami várható: ilyen és ehhez hasonló klasszságok:

A srácok, akik Ibizàra szinte hazajàrnak az elmúlt évek során olyan nevekkel dolgoztak együtt, mint David Guetta, Robin Schulz vagy èpp Nicky Romero! Éljen hát a Stadium X! 17:00-kor kezdés a Facebookon. A szettet a képre kattintva is tudod hallgatni, itt ni:

Lotfi Begi Facebook oldala

JOER JUNIOR

Amennyiben, ha valaki egy ízig-vérig szegedi srác zenéire szeretne odahaza jókat iszogatni és még esetleg táncra is perdülni, az megteheti, ugyanis a napfényvárosában Joer Junior gyakran felel az éjszakáért, avagy a jó hangulat általa garantált. Alább:

https://www.facebook.com/joerjunior.official/videos/558172485071947/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb