Mindenmás

Napi Pakk, vasárnap: Húsvét, űrhajózás, Shannen Doherty, járványhírek

Húsvét vasárnap sem hagy cserben minket a tavaszias időjárás. Előrejelzésünk mellett pedig -szokásunkhoz híven – bemutatjuk mai ünnepeltjeinket és évfordulókat. Görgesd lentebb a mai pakkot a legfrissebb szegedi és országos koronavírus hírekért!

IDŐJÁRÁS SZEGEDEN:

A népi jóslat szerint, amilyen időjárás van ma, ennek ellenkezőjére számíthatunk a következő 40 napban. Érdekesek ezek a jóslatok, de bízunk benne, hogy a mai napra jósolt és jellemző meleg idő és 22 fok velünk marad még nagyon sokáig.

Kép: Szabó Dávid, Szeged365.hu

NÉVNAP, ÉVFORDULÓK:

Boldog névnapot kívánunk a Gyula nevű olvasóinknak!

1961-ben a Szovjetunióban Föld körüli pályára bocsátották a világ első, embert szállító űrhajóját, fedélzetén Gagarinnal. Ennek emléket állítva ünnepelhetjük ma az Űrhajózás Világnapját, már 59 éve.

Kép: Pixabay.com

Ki ne ismerné a Beverly Hills 90210 vagy a Bűbájos boszorkák című sorozatokat a televízió képernyőéről? Egyik sikeres főszereplőjük Shannen Doherty ma ünnepli 49. születésnapját. Jay és Néma Bob viszavág című 2001-es filmben vagy 1996-ban az Elfújta a szélben is játszott. Miután kilépett a Bűbájos boszorkákban alakított szerepéből és elhagyta a csapatot, nem sokat hallani róla. Az amerikai színésznő Ventura megyében él napjainkban, egy farmon.

Kép: 24.hu

AMIRŐL MINDENKÉPP TUDNOD KELL:

Egyre több a szabálysértés a rendőrség észlelései szerint a kijárási korlátozás alatt. A pontos beszámolónk itt olvasható:

Hogy Húsvét vasárnap mit szabad és mit nem Szegeden, az alábbi cikkünkben gyűjtöttük össze:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb