Kikapcs

Karantén Programajánló: Rúzsa Magdi a nappalidban, Passiójáték a kanapédról, lelki megkönnyebbülés Orvos-Tóth Noémivel

Kezdetét vette egy újabb hét, hamarosan egy hónapja annak, hogy hatósági és/vagy önként választott, teljes illetve részleges karanténban töltjük mindennapjainkat. El kell ismernünk, hogy a világjárvány hazánkban messze nem úgy tombol, mint a környező országokban, ez pedig nekünk, állampolgároknak köszönhető, mert kitartóan és becsületesen – ha csak tehettük eddig mindig – otthon maradtunk. Ne legyen ez másként ezen a héten sem.

A Szeged365 csapata ma is ajánl három programot a szabadidő elütésére.

Éld át újra Rúzsa Magdi 2020-as Aréna koncertjét

Rúzsa Magdi az idei évben is dupla Aréna koncertet adott. Február 22-én és 23-án telt házzal dübörgött a vajdasági származású, Szegeden is közkedvelt énekesnő repertoárja. Amennyiben nem volt lehetőséged élőben ott lenni, most megtehet, hogy visszanézed azt, itt ni, alább:

Rúzsa Magdolna hivatalos Facebook oldala

Nézd végig a Passiójátékot a kanapédról

Ha pedig valami ízig-vérig húsvétit szeretnél, akkor megnézheted a Liget Társulat jóvoltából – akik szintén csatlakoztak a Maradj Otthon Fesztivál kezdeményezéséhez – a passiójátékot.

A Liget Társulat a szegedi passióhagyomány megteremtése céljából alakult meg 2015. tavaszán, és azóta a régió legnagyobb keresztény színtársulatává nőtte ki magát. A játszók javarészt civil foglalkozású felnőttek, valamint középiskolás diákok és egyetemi hallgatók. A társulat lelki vezetői dr. Thorday Attila újszegedi plébános és Keserű György piarista szerzetes. A társulat művészeti vezetője Kaj Ádám, az esztergomi Babits Mihály Színház igazgató-rendezője. A Liget Társulat minden évben más-más forma és szövegkönyv alapján jeleníti meg a nagyheti eseménysort.

Az esztergomi Régió Tv húsvétvasárnap délben, és este nyolckor, valamint másnap délután 13:00-kor közvetíti mindezt. IDE kattintva érhető el.

Lelki, szellemi megkönnyebbülés a híres pszichológussal

És, ha a benned kavargó gondolatokkal, szorongással szeretnél kezdeni valamit, hallgasd meg Orvos-Tóth Noémit, aki hivatalos közösségi felületén élőben jelentkezik esténként és mindig valami igen aktuális, lelkünket, testünket és szellemünket egyaránt érintő témát boncolgat vendégeivel.

https://www.facebook.com/maipszicho/videos/673907073402289/
Orvos-Tóth Noémi hivatalos Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb