Kikapcs

Karantén Programajánló: Bohócdoktor rajzpályázat, Ocho Macho premier, felolvas A Tanár

Ma sem maradtok programajánló nélkül! Kicsikre és nagyokra egyaránt gondoltunk! Három izgalmas, szórakoztató és kihívásokban gazdag esemény, amivel hasznosan eltudod ütni az időd, íme:

Színezd ki az otthon töltött napjaid

A Karitáció Alapítvány – Gyógyító Bohócdoktor csapata rendhagyó módon 5. alkalommal indítja útjára “az ÉN bohócdoktorom” címmel alkotói pályázatát. Köztudott, hogy a gyermeki kreativitás határtalan, nem szab neki gátat sem bezártság, sem hiányérzet. Éppen ezért a pályázat célja, hogy mindenki megalkothassa saját bohócdoktorát: a rajzok szóljanak a vidámságról, a segítségnyújtásról, az egészséges életmódról és arról, hogy a ti fejetekben miként elevenednek meg a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai. Ők pedig értékes nyereményekkel fogják díjazni a legkreatívabbakat!

Forrás: karitacio.hu

Formai követelmények:

– az alkotói pályázaton grafikával (rajzzal, festéssel) lehet indulni.

– stílusbeli vagy egyéb megkötés nincs

– pályázati anyagok feltöltési határideje: 2020. május 05. (kedd)

– pályázat eredményhirdetése: 2020. május 31. (vasárnap)

– korosztályok: 1. 8 év alatti (óvodás – kisiskolás), 2. 8-15 éves kor közötti (iskolás)

Beküldés és díjazás részletei ITT.

Beszélgess az Ocho Macho frontemberével

Ma este 19:00 órától az Ocho Macho frontembere, Kirchknopf Gergő lesz a Maradj Otthon Fesztivál egyik főszereplője, aki mesél nektek a hétköznapjairól és arról, hogyan éli meg ezt az időszakot. A beszélgetést a képre kattintva tekintheted majd meg:

A zenekar ráadásul ma premierre is készül! Ami a Facebookon való élő bejelentkezés után, 19:30-kor debütál a YouTube-on. Addig pedig itt egy nagy kedvenc, és már-már klasszikus tőlük:

És hallgasd, ahogy A Tanár felolvas

Nagy Ervin az elmúlt napokban arra vállalkozott, hogy minden este 21:00-kor felolvass A Panda ölelése című könyvből egy részét, amelyet a híres magyar írópár, Péterfy-Novák Éva és Péterfy Gergely közösen írt. Az RTL Klub nagy sikerű sorozatán főszereplője nem csak a képernyőn és a színpadon, de a Facebookon, élőben is kiválóan alakít és adja át az elismert alkotók művét:

https://www.facebook.com/NagyErvinoldala/videos/160120288589876/
Nagy Ervin hivatalos Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb