KikapcsSport

Szegedi Sportlegendák: karantén-játék a Szeged365.hu-n!

Úgy érzed, szépen, lassan becsavarodsz a négy fal között? A tükörképeddel beszélgetsz? A családtagjaid idegeire mész? Segítünk: indul a Szegedi Sportlegendák karantén-játékunk, vezesd le a fölös energiáidat ezen (a családtagok helyett). Vigyázat: ízig-vérig #szegedi!

A feladatod egyszerű, de némi bogarászást azért igényel: nézz szét a virtuális lelátónkon és találj meg minimum 3 szegedi sportolót a 12-ből! Szemfülességed egy Szeged365.hu pólóval díjazzuk, természetesen az általad megadott méretben.

Szeged mindig is vérbeli sportváros volt, világhírűek az evezőseink és a kézilabdázóink, jók vagyunk vizilabdában, kosárban, sakkban, búvárúszásban és végre fociban is kezdünk egyre jobban felpörögni, hogy a súlyemelésről, a squash-ról vagy a full kontakt küzdősportokról ne is beszéljünk. Büszkék vagyunk mindenkire, aki városunk hírnevét öregbíti, tegye azt bármelyik sportágban, bármilyen szinten. A koronavírus okozta helyzet a szegedi sportolók számításait is alaposan keresztül húzta, de ezzel a játékkal is szeretnénk éreztetni velük: egy percre sem feledjük, mennyire nagyszerűek, velük vagyunk, legyenek akár a dobogó felsőfokán, akár a karantén edzőtáborban, akár a szobájuk négy fala közé zárva. Veletek vagyunk!

Visszatérve a játékra, tehát, a feladatod: nézz szét a fotón, szúrj ki minimum 3 szegedi sportolót és írd be a nevüket kommentben, a lenti Facebook posztunk alá vagy dobd el e-mailben az [email protected]!

Sorsolás és eredményhirdetés: 2020. április 16., csütörtök 22:00!
A megfejtést az alábbi Facebook posztunk alá írd be:

https://www.facebook.com/szeged365/photos/a.140206797522736/149426263267456/?type=3&theater

Sok sikert, nagy kalappal a játékhoz!


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb