Kikapcs

Karantén Programajánló: önfejlesztés ingyen, Szabó Péterrel, tudás tágítás online, és kispéntek Sterbinszkyvel

Itt a kispéntek, mi pedig jövünk három remek programmal, hogy a koronavírus-járvány megfékezése érdekében bevezetett kijárási korlátozás és az önként vagy hatóság által meghatározott karantén elviselhetőbb legyen a számodra.

Légy jóba önmagaddal – Szabó Péter segít

A sokak által ismert és közkedvelt motivációs előadó a koronavírus-járvány ideje alatt sem hagyja magára követőit. Ma három időpontban tart személyiségfejlesztő előadást, és bár ezek közül kettő már lement, a harmadikra még te is csatlakozhatsz, ingyen, IDE kattintva. A téma nem más, mint:

Szabó Péter hivatalos Facebook oldala

– Hogyan érezd magad jól a saját bőrödben, társaságodban ebben az időszakban is?

– Hogyan kezeld azt a hatalmas nyomást, ami jó eséllyel megjelent vagy megjelenik benned?

– Hogyan kezeld a belső és a külső konfliktusokat?

– Hogyan legyél jóban önmagaddal ebben a helyzetben is?

Forrás: Szabó Péter hivatalos Facebook oldala

Fejleszd magad, dolgozz, tágítsd a tudásod online

Számvető Márk néhány napja létrehozott egy olyan weboldalt, amely azt a célt szolgálja, hogy ne punnyadj el a karantén ideje alatt. A tudás gazdagítás, önmagunk fejlesztése és a képességeink még magasabb szintre való emelése rendkívül fontos. Ezeknek köszönhetően tudunk feljebb és feljebb haladni. Az imént említett honlap pedig maximálisan jó erre. Kattints IDE és tanulj online, ingyen, sokrétűen, sokszínűen.

Illusztráció

És végül kezd el élvezni a hétvégét!

A kispéntek kiváló arra, hogy belefuss a hétvégébe. Ehhez pedig nincs is másra szükséged, mint egy igazi, ropogós szettre és egy kellemes hőmérsékletű, alkoholtartalmú italra. Vedd hát kézbe a kedvenced és engedd ki a fáradt gőzt a nappali közepén, bátran! Had szóljon a Sterbinszky! Katt a képre, itt ni:

Sterbinszky hivatalos Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb