Sport

Augusztusban biztosan nem mennek a Pick-Szeged drukkerek Kölnbe a BL-döntőre (Frissítve)

A németországi koronavírus-járvány miatt, az országban tovább szigorították a sportrendezvényekkel kapcsolatos intézkedéseket, ami a kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét is érinti. A korábbi terv szerint agusztusban rendezték volna meg a final fourt, Kölnben, de Angela Merkel bejelentette, egész nyáron tilos lesz tömegrendezvényeket tartani. Az EHF ma közleményben jelezte, 2020. december 28-29-én lesz a Final Four!

Jövő pénteken várható tájékoztatás az Európai Kézilabda Szövetségtől a MOL-Pick Szegedet is érintő Bajnokok Ligája folytatásáról. Az EHF-nél – sajtóhírek szerint – több verzió is lehetséges. Ezekről írtunk a Szeged365.hu-n korábban:

Michael Wiederer, az EHF elnöke korábban úgy nyilatkozott, hogy az nem alternatíva, hogy más helyszínen legyen a négyes döntő. Ennek megfelelő döntést hozott ma az EHF, amit közleményben hoztak nyilvánosságra: a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjét december 28-29-én rendezik meg. Hogy a hátralévő mérkőzéseket mikor, hol és milyen rendszerben játszhatják le a csapatok, az jövő pénteken derül ki legkésőbb.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb