Mindenmás

Napi Pakk, péntek: 26 fok, Victoria Beckham, Daffy Duck, írásbeli érettségi

Meleg idő várható pénteken. Ma ünnepli születésnapját a focista feleség, az egykori Spice Girls énekesnője. Valamint 83 éve született meg Daffy Duck, ismert rajzfilmszereplő. Az érettségi vizsgákat is érinti a koronavírus, napi pakkunk végén olvashatod vissza cikkünket, milyen szabályokat hoztak az ügyben.

IDŐJÁRÁS SZEGEDEN:

Pénteken napsütésre számíthatunk, némi hidegfronttal. Délután akár 26 fokot is mérhetünk Szegeden. A hétvégén meleg- és hidegfront okozta tüneteket produkálhatnak, az arra érzékenyek.

NÉVNAP, ÉVFORDULÓK:

Rudolfoknak kívánunk boldog névnapot!

Ma 46 éves az egykori Spice Girls angol együttes tagja, Victoria Beckham, David Beckham, ismert focista felesége. Victoria a divat világában is alkotott, hiszen farmer kollekciót dobott piacra, valamint öt dokumentum filmben is szerepelt. A női zenekarral 1994 és 2000 között volt igazán aktív időszakuk, később Victoria kivált a csapatból.

Daffy Duck “fekete kacsa” rajzfilm karaktere 83 éve született, Warner Bros alkotta meg. A század elején sikeresebb volt, mint Micky egér vagy Popeye. A fekete kacsa legfőképp a Bolondos dallamokban és a Merrie Melodiesban bukkant fel Tapsi Hapsi riválisaként.

AMIRŐL MINDENKÉPP TUDNOD KELL:

Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter ma bejelentette, csak végzős hallgatók tehetnek érettségi vizsgát és ők is csak írásban. Azonban annak sincs akadálya, hogy valaki ősszel tegye le vizsgáit, a járvány-helyzetre tekintettel. Hogy Szeged középiskolái hogyan készültek fel a helyzetre, azt tegnapi összefoglalónkból tudtatod meg.

Teljes tegnap esti koronavírus összefoglalónk itt található:

Victoria Backhem születésnapja alkalmából induljon a péntek egy Spice Girls számmal, amit tuti mindenki ismer a rádiókból.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb