KikapcsMindenmás

Indul a Szeged365 Podcast! Tovább is van, mondjuk még?

Először is: hatalmas (virtuális) ölelés, amiért már ennyire sokan olvassátok Szeged újgenerációs, független, lokálpatrióta hírportálját, ezer hála a rengeteg téma-ötletért, dícséretért, kritikáért, bíztatásért! Egy hét múlva egy hónaposak leszünk, ennek örömére pedig két nagy újításra is készülünk.

Mi már előre imádjuk ezt a napot…

!! 2020. április 23 !!

Április 23-án, avagy jövő csütörtökön, pontosan egy hónappal az indulásunk után elrajtol a Szeged365 Podcast: innentől kezdve a szegediek életét érintő legfontosabb témákat hangban is hozzuk, egy egyedi hangvételű, ízig-vérig szegedi online műsor keretein belül!

A podcast-ünk mellett, szintén a hónap-fordulónkon elindul a Szeged365 Blog, ezernyi izgalmas témával, a közélettől a gasztronómián át a filmekig!

Szóval: 2020. április 23., Szeged365 Podcast és Blog, dupla rajt!

A végére van még egy jó hírünk: sorsoltunk a Szegedi Sportlegendák játékunkon, a Szeged365 póló gazdája Vincze Alexandra lett, aki Vadkerti Attilát, Czene Attilát, Lékó Pétert, Bánhidi Bencét, Vajda Attilát és Sárközi Robit szúrta ki a Szeged365 virtuális lelátóján. Alexandra, hatalmas gratula Neked, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a kiszállítás részletei kapcsán!

A lelátón egyébként ők ültek:

Vajda Attila, Nagy Péter, Czene Attila, Bánhidi Bence, Kiss Csaba, Lékó Péter, Bíró Hanna, Birkás Balázs, Olasz Anna, Jászapáti Petra, Sárközi Róbert, Vadkerti Attila

Köszönjük a rengeteg helyes megfejtést, szuperek voltatok! Ha lemaradtál a játékról, van még egy a tarsolyunkban, amely holnap ér véget: zajlik a Szeged 365 Challenge második etapja! Még nem késő nevezni, csatlakozz az aktuális kihívásunkhoz:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb