KikapcsSport

Szeged365 Challenge: ma este véget ér a #kosarazzotthon kihívásunk!


- Hirdetés -

Hit ’em High! Ma este 20:00-kor véget ér a Szeged365 Challenge második felvonása, a #kosarazzothhon! A feladatod kreatív módon benyesni bármit, minimum 2 méter távolságból az otthoni kukába, minél kreatívabban csinálod, annál nagyobb az esélyed, hogy ma este megnyered az aktuális Szeged365 nyereménypakkot!

https://www.youtube.com/watch?v=nvDQF0AoyNk

Nem hagyjuk, hogy becsavarodj a négy fal között! Nem egyszerű az otthoni karantén, a teljes unalom mellett még a mozgási lehetőségek, isalaposan lekorlátozottak, elég nagy a sansz rá, hogy mindannyian szépen ki fogunk kerekedni, mire véget ér ez az egész. Az előbbi két tényező ellen találtuk ki a Szeged365 Challenge-t, amely elűzi az unalmat, megmozgat, ráadásul még nyereményekkel is elhalmoz.


- Hirdetés -

AZ E HETI KIHÍVÁS: #KOSARAZZOTTHON

A múltkor fociztunk, most kosárlabdázunk. Palánk és profi labda nagyon kevés szegedinél van otthon, de kuka és bármi, amit beledobhatsz, biztosan. A feladatod tehát ezúttal, hogy a lakásban elhelyezd valahová a kukát, menj tőle minimum 2 méter távolságra és dobj bele valamit. Praktikusan mondjuk rá egy adag szemetet, így amellett, hogy sportolva szórakozunk, még a környezetet is védjük a magunk módján. Kreatívkodni, a dobást Michael “Air” Jordan stílusban zsákolásra cserélni ér! A kukát lecserélheted vödörre vagy bármire, a bedobott tárgy is lehet bármi, Rád és a fantáziádra bízzuk! A produkciót vedd fel videóra és töltsd fel kommentben ezen Facebook posztunk alá:

https://www.facebook.com/szeged365/photos/a.140206797522736/148041926739223/?type=3

A TE DOLGOD

Normál díj: mindenki, aki felölti a videóját, esélyes arra, hogy kisorsoljuk.

Különdíj: ezt a legspeckóbb kukába Jordan-kedők között sorsoljuk ki. Állj háttal a kukának, dobj nekifutásból vagy tedd fel a kukát a szekrény tetejére és zsákolj bele egy brutálisat, mintha Te lennél Kareem-Abdul Jabbar! Légy Te a levegő királya, a nappali közepén!

NYEREMÉNYEK, SORSOLÁS

Normál díj: Szeged365 póló a méretedben, profi kosárlabda, 5.000 Ft értékű kézműves csokoládé pakk + két hasznos dolog a mindennapokra: mosható szájmaszk, kézfertőtlenítő.

Különdíj: Szeged365 póló a méretedben, profi kosárlabda, 5.000 Ft értékű kézműves csokoládé pakk + két hasznos dolog a mindennapokra: mosható szájmaszk, kézfertőtlenítő.

Sorsolás: 2020. április 17., 20:00.

Tehát: ma este!

Csavard be neki, Jordan, drukkolunk Neked!

Az egy héttel ezelőtti Challenge fináléja, benne egy szegedi sráccal, aki 1457-et (!!) dekázott:


- Hirdetés -

- Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb