Gasztro

Gasztro365: beszöktünk a szegedi séf privát konyhájába

Három hete indult a Gasztro365, avagy a Szeged365.hu kulináris videoblogja, melynek küldetése, hogy Gordon Ramsay-t faragjon belőled a karantén végére. Na jó, ha Ramsay-t nem is, egy Fördős Zét minimum. Sütöttünk már a Pizzamonsterben, jártunk a Monster Downtownban, most azonban fogtuk magunkat és betörtünk Mizsik Attila szegedi gasztro-alkoholista privát konyhájába!

NARANCSOS CSIRKE, SÜLT RIZZSEL

Ismerős a szitu? Zárva az összes, szegedi kínai étterem, házhozszállítás sincs nagyon tőlük, Te pedig megőrülsz egy falat ázsiai fogásért. Nyugi, segítünk!

Gasztro365 menni Ázsia!

Narancsos csirke sült rizzsel

  • csirkemell ( csirkecomb filé is jó )
  • szójaszósz
  • szezámolaj ( étolaj is jó )
  • gyömbér
  • chili
  • fokhagyma
  • barna cukor
  • narancslé
  • 10%-os fehér ecet
  • tojás
  • liszt
  • keményítő

Sült rizs

  • párolt jázmin rizs
  • lilakáposzta
  • répa
  • zöldhagyma vagy póréhagyma
  • zöld és piros kaliforniai paprika
  • szója szósz

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb