Kikapcs

Karantén Programajánló: Trokán Nóri piknikezni hív, a szegedi opera-énekesnő mesél, Dj Lennard felpörgeti a heted

Lassan másfél hónapja annak, hogy a világjárvány elérte országunkat is. A hatóság által megszabott, vagy önmagunk által választott részleges vagy teljes karantén egyre feszültebbé tesz mindenkit, tudjuk, de mi segítünk! Minden nap ajánlunk három olyan programot, ami segít elrugaszkodni a koronavírus-járvány okozta katasztrófától. Nincs ez másként ma sem, mutatom:

Piknikezz otthon Trokán Nórival

Az Etyeki Piknik is csatlakozott a Maradj Otthon Fesztiválhoz, – amit egyébként a SZIN és a szegedi Grand Café is támogat – ennek köszönhetően pedig időről-időre feltűnik egy-egy közszereplő-sztár és főz valami különlegeset, de mégis egyszerűt, ami mindenki számára praktikus lehet a karantén ideje alatt. Lola, Rákóczi Feri, és Cserpes Laura után a csodálatos Trokán Nóri is csatlakozott a kezdeményezéshez. A RTL Klub nagy sikerű sorozatán, A Tanár című sorozat női főszereplője most a konyhában mutatja meg tehetségét. Főzz vele, főzd utána, piknikezz otthon:

https://www.facebook.com/etyekipiknik/videos/155802469189635/UzpfSTExMTk1MDc5Mzc2NjQ1NToxMzA2MTI1Mzg1NjY5NDc/

Hallgasd Szeged ikonikus alakját

A Szegedi Nemzeti Színház jóvoltából meghallgathatod Vajda Júlia, Liszt Ferenc-díjas magyar opera-énekesnőt, a Szegedi Nemzeti Színház Örökös Tagját, akivel Lónyai Linda beszélgetett mindenféle érdekes, személyes, hivatással kapcsolatos dolgokról, de emellett a jelenlegi helyzetről is szót ejtettek.

Kattints a képre és hallgasd a művésznőt!

Szegedi Nemzeti Színház hivatalos Facebook oldala

Pörögj a hétre Dj Lennarddal

És, ha egy igazi, szegedi, pörgős szettre vágysz így kedd délután, ami sok-sok remek zenéből van összepakolva, akkor hallgasd vissza Dj Lennard pénteki muzsikálását, alább ni:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb