Kikapcs

Karantén Programajánló: ismerd meg Szeged művészét, hallgass helyi lemezlovast, csatlakozz Lábas Vikihez és szerezz örömet az anyáknak

Előttünk április utolsó hete és mi nem hagyjuk, hogy kétségbe ess és unatkozz! Mutatunk három programot, amivel elütheted a koronavírus-járvány miatt még mindig alkalmazni kívánt hatósági és/vagy önként választott karantént.

Ismerd meg a Szegedi Nemzeti Színház művészét

A színészportré következő vendége Pálfi Zoltán, akinek pályája 40 éve kezdődött, 1978-ban, a Szegedi Nemzeti Színházban, csoportos szereplőként. Azóta több színházban játszott, játszik vendégként és eddig 26 produkciót rendezett itthon és külföldön, felkérésre, vagy saját költségvetésben. Pálfi Zoltánnal Lónyai Linda beszélgetett. Ez pedig a képre kattintva hallgatható:

Fotó: Szegedi Nemzeti Színház hivatalos Facebook oldala

Hallgasd a szegedi lemezlovast

Dj Lennard, szegedi lemezlovas, akit nagyon sokan szeretnek és, aki bármikor, bárhol képes hatalmas bulit csapni, most az otthonodban varázsol el! A nappalid lehet a tánctér, főzhetsz, vasalhatsz, takaríthatsz közben, de az is jó, ha csak szimplán élvezed az egymásra pakolt, nagy sikerű számokat! Katt a képre:

Fotó: Dj Lennard hivatalos Facebook oldala

És szerezz örömet

Vasárnap anyák napja, ne felejtsd el felköszönteni az édesanyádat és a körülötted élő, csodálatos nőket, akik úgy döntöttek világra hoznak egy új életet! Egyúttal pedig segíts azokon, akiknek segítségre van szüksége! A MOL és az Együtt az Autistákért Alapítvány az alábbi klip minden egyes megtekintése után 1 Ft-tal támogatja az autista gyerekeket egyedül nevelő anyukákat.

A videót a közelgő anyák napja alkalmából Lábas Viki (Margaret Island), Rúzsa Magdolna, Horváth Tamás és Mark Jarai (Halott Pénz) közösen készítette, akik Bródy János csodálatos dalának 2020-as változatát azért hozták létre, hogy több tízezer fesztiválozó nevében köszönetet mondjanak minden édesanyának. A kezdeményezés a Strand Fesztivál Official jóvoltából jött létre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb