Kikapcs

Karantén Programajánló: indul a Szeged365 online tesi óra, Caramell karanténkoncertet ad, a szegedi borász kanapékóstolót tart

Ma is csuda jó programokat ajánlunk neked, lesz benne ének, zene, tánc és minden, ami szem-szájnak ingere!

Útjára indul a Szeged365 online tesi órája

Nem hagyjuk, hogy befásulj! Mozgásra invitálunk! Az első online tesi órát a világbajnok szegedi kajakozó, Kárász Anna tartja szerda délelőtt.

Anna immár tíz éve, hogy a napfény városában űzi hivatását, mi szegediek pedig ugyanennyi ideje vagyunk rá és eredményeire büszkék!

Caramell karanténkoncertet ad

Ma is este 20:00-kor egy garantáltan szívmelengető, kedves és érzelmes koncertélményben lesz részed, ugyanis Caramell karanténkoncertet ad! A mindenki számára ismert, közkedvelt és szerethető énekest a képre kattintva hallgathatod:

Maradj Otthon Fesztivál hivatalos Facebook oldala

Cserpes Laura magáról mesél

Míg tegnap a Maradj Otthon Fesztivál keretében (amit a SZIN és a szegedi Grand Café is támogat) a József Attila-díjas írónőt, Ugron Zsolnát hallgathattátok élőben a karanténról, az életről és az irodalomról, addig ma este 19:00-kor Cserpes Laura, énekesnő mesél majd hasonlóképp meghatározó élményekről, pillanatokról, őszintén, IDE kattintva.

Cserpes Laura hivatalos Facebook oldala

Ha pedig addig sem akarsz unatkozni, nézd meg a #maradjotthonchallenge kihívás előző epizódját alább:

https://www.facebook.com/varkertirodalom/videos/3113742945323983/UzpfSTExMTk1MDc5Mzc2NjQ1NToxMzMzMjAwMzgyOTYxOTc/

És végül, de nem utolsó sorban a szegedi borász kanapékóstolót tart

Egy szegedi borszaküzlet munkatársai a rendkívüli helyzetre való tekintettel úgy döntöttek: nem hagyják a helyieket jó bor és kóstolási élmény nélkül, koronavírus ide, vagy oda: kezdetét vette hát általuk a kanapékóstoló sorozat, amely minden csütörtökön este jelentkezik. Nem lesz ez másként április 30-án sem, addig viszont nézd meg, hogy pontosan miről is van szó, aztán pedig csatlakozz, kapj egy pohár bort a kézbe és tanulj!

Borháló hivatalos Facebook oldala

Minden egyéb információ az eseménnyel kapcsolatosan ITT olvasható.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb