Mindenmás

Napi pakk, szerda: Kill Bill, Bon Jovi és a hét legnagyobb döntése, ma…

Sűrű napunk volt tegnap és még sűrűbb lesz ma: Szegedi Borfesztivál és Majális törölve, járványkórház lesz a Szegedi Lézerközpontból, csúcson az SZTE, ma dönt a kormány a szigorítások lazításáról. Boldog szülinapot, Borbás Marcsi, Uma Thurman, Michelle Pfeiffer! Befutott a napi pakk, a legjobb társad a reggeli kávéd mellé!

Tegnap bejelentették: nem lesz Borfeszt 2020-ban… :( Mi csak azért is egy Szegedi Borfesztivál képpel indítunk, egészen pontosan egy giga tömegfotóval a Dóm Téri Kavalkádról. Libabőr. Lesz még ilyen, kitartást, Szeged!

MA NAGY NAP LESZ: A KORMÁNY MA DÖNT A SZIGORÍTÁSOK LAZÍTÁSÁRÓL

A Napi Pakk sorozatunk alapból nem erről szól, de kivételesen kezdjük egy kis közéleti kontenttel (ez most tényleg fontos): a kormány ma dönt a korlátozások lazításáról. Erről Gulyás Gergely az Infó Rádió Aréna c. műsorában beszélt: “Most vagyunk abban a helyzetben, hogy a szigorú járványügyi intézkedések után elkezdjünk gondolkodni arról, merre és milyen formában van kiút…” Minderről a kormány a szerdai ülésén fog dönteni, Gulyás pedig várhatóan a csütörtöki kormányinfón fog beszámolni a fejleményekről. 

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, CSAJOK!

Borbás Marcsi, Uma Thurman, Michelle Pfeiffer… mi a közös bennük? Mind a hárman ma születtek! Hölgyek életkorát nem illik firtatni, úgyhogy születési adatok helyett következzen három fotó, a három ünnepeltről + a Kill Bill legzúzósabb jelenete, a születésnapos Uma Thurman-nel!

The Bride vs. The Crazy 88, egy “szolíd” kardozós-partraszállós jelenet a Kill Bill-ből:

A fenti hölgy-triászon kívül ma ünnepel még André Agassi (50, tenisz-ikon), Daniel Day-Lewis (63, színész, Az utolsó mohikán) és Varnus Xavér (56, orgonaművész, egy igazi zseni, imádjuk).

ŐKET KÖSZÖNTSD FEL

A mai névnapos szegediek: Péter, Antónia, Katalin, Hugó, Róbert, Tihamér – Isten éltesse őket!

31 ÉVE VÁLT KÖDDÉ MINDEN BON JOVI RAJONGÓ HÖLGY UTOLSÓ REMÉNYE

Pont ma 31 éve annak, hogy Jon Bon Jovi házasságot kötött gyermekkori szerelmével, Dorothea Rose Hurley, feketeöves karatéssal. 4 gyönyörű gyermekük született, gratula az egyik kedvenc rock ‘n roll hősünknek!

Apropó, ha Jon Bon Jovi nősül, akkor vajon CD-ről megy a Bed of Roses, vagy ő maga énekli, miközben bevonul a házasságkötő terembe?

MA MÁR TÉNYLEG JÖHET NÉMI ZUHÉ SZEGEDEN

Ma egy hidegfront hatására ismét sokfelé várható zápor, zivatar, melyeket viharos széllökések, helyenként felhőszakadás, jégeső kísérhet. Zivataroktól függetlenül is élénk, többfelé erős nyugati, délnyugati szél fújhat. Az enyhe hajnalt követően délután 17-25 fok várható.

Részletes(ebb)en:

KERÜLJ KÉPBE: A KEDDI NAP LEGFONTOSABB ESEMÉNYEI

Szeged az ország legjobban pörgő fesztivál-városa, ergo a következő két hírnek nem örültünk (bármennyire is egyértelmű volt, hogy előbb-utóbb bekövetkeznek):

Szegedi Borfesztivál: KO…

Szegedi Majális: KO…

És a legfontosabbak:

  • gyakorlatilag járványkórházat alakítanak ki a Szegedi ELI-ALPS Lézerközpontban
  • több ezer szegedit tesztelhet a Szegedi Tudományegyetem
  • a jövő héten lehet, hogy újranyithatnak a hazai éttermek és kávézók
  • Szegeden is kötelezővé válhat a maszk viselése
  • Már megint az ország legjobb egyeteme lett az SZTE (szívből gratulálunk!)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb