Mindenmás

Sulimankó: szegedi diákok oktatását segíti az Agóra

A szegedi Szent- Györgyi Albert Agóra dolgozói szaktanárok segítségével nemrégiben létrehoztak egy Sulimankó néven futó, Facebookos csoportot annak érdekében, hogy a szegedi diákok számára könnyebb legyen a tanulás. A mindenki által ismert közösségi felületen létrehozott csoporthoz bárki, szabadon csatlakozhat és segítséget kérhet, ha nem megy neki a magyar nyelv és irodalom, a matematika, vagy akár a fizika.

Mint azt megtudtuk az imént felsorolt tantárgyak a későbbiekben minden bizonnyal bővülnek majd, addig viszont minden szegedi diáknak lehetősége nyílik kérdezni és segítségért kiáltani abban az esetben, ha a koronavírus-járvány miatt bevezetett, online oktatásban elakad. Matematika, fizika és magyar szakos segítő szándékú pedagógusok várják tehát azon gyerekek és szülők jelentkezését egyaránt, akik nem boldogulnak a megoldani kívánt feladatokkal.

Illusztráció

A szegedi Szent- Györgyi Albert Agóra írásban és még szóban is segít megoldani a házi feladatokat, ha kell. A cél pedig nem más, mint, hogy a diákok és a szülök mindennapjai könnyebbé váljanak.

Erre minden kedden, szerdán és csütörtökön 14-16 óra között kerül sor a Facebookon, a Sulimankó Agóra – tanulássegítő csoportban.

A szaktanárok – akiknek névsora és elérhetősége alább olvasható – a zoom-on és/vagy Messengeren tudnak segíteni:

Soós Edit- matematika – 06/70/ 598-42-11

Konfár László- matematika- 06/70/ 246-91-07- [email protected]

Hetényiné Kulcsár Mária- fizika 06/70/ 315-72-35

Dénes Teodóra- magyar nyelv és irodalom- 06/70/ 616-40-12

Az Agóra kéri, hogy a korrepetálásra az adott szaktanárnál telefonon szíveskedjen mindenki az adott idősávban jelentkezni, egyeztetni.

Arról, hogy az Agóra milyen egyéb, online elfoglaltságokkal könnyít a tanulók számára a karanténon alább írtunk:

Forrás: Szent- Györgyi Albert Agóra

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb