Kikapcs

Karantén Programajánló: a Tankcsapda üvölt, Metzker Viki lemezt pörget, a szegedi színésznő humorizál

Befutott a hosszú hétvége, hétfőn enyhülnek a kijárási korlátozások vidéken, tehát Szegeden is, addig viszont a Szeged365.hu csapata nem hagyja, hogy unatkozz! Mutatjuk mivel ütheted el ma az időt.

ÜVÖLTSD A TANKCSAPDA LEGENDÁS SZÁMAIT

Egyértelmű, hogy a magyar rock zene legismertebb alakjai azok a Tankcsapda zenészei. Olyan számokat és dallamokat tettek le az elmúlt harminc évben a zeneipar asztalára, amit nagyon, de nagyon sokan ismerünk és bárhol szívesen dúdolunk. Ma este a nappalidba visszük őket. 20:00-kor kattints az alábbi képre és hallgasd, nézd a Budapest Park és a Maradj Otthon Fesztivál jóvoltából koncertjüket. Énekelj, ugrálj, rázd a hajad: IDE kattintva.

Tankcsapda hivatalos Facebook oldala

LÉGY RÉSZE A RÁDIÓ1 SHOWJÁNAK

A munka ünnepén, azaz ma, World Is Mine néven indít virtuális, két napos partyt a Rádió1. A műsor ma délután veszi kezdetét és egészen holnap éjfélig tart majd. Jobbnál-jobb DJ-k varázsolnak szuper hangulatot az otthonodba, figyelj és fülelj, a képre kattintva mutatjuk:

Rádió1 hivatalos Facebook oldala

PÖRÖGJ METZKER VIKI SZETTJÉRE

A szegediek körében is igen közkedvelt magyar lemezlovasnő, Metzker Viki ma élőben mixel a Rádió 1-en, a már eggyel előrébb említett World Is Mine keretein belül. Hallgassátok őt és pörögjetek fel vele a hétvégére. Ital a kézbe, induljon hát a party! Készítsd elő a táncteret a nappaliban, az erkélyen, szerencsésebbek pedig a kertben. Katt a képre! (Viki üzeni: szettje az FM-en is elérhető)

Metzker Viki hivatalos Facebook oldala

NÉZD HOGYAN ÜTI A KARANTÉNBAN AZ IDŐT A SZEGEDI SZÍNÉSZNŐ

A szegedi születésű Széles Flóra jelenleg a Budapesti Operettszínház tagja, ám neve bizonyára sokak számára ismerősen cseng, ugyanis az elmúlt hónapokban szerepet kapott a Szegeden játszott Mágnás Miskában. Flóra ezúttal egy humoros videóban mutatja be, hogy hogyan üti el az időt a karantén idején:

https://www.facebook.com/operettszinhaz/videos/1650589295094078/UzpfSTEwMzU2MTIwNDQxNzI1MDoyMTY2MDEwNzk3Nzk5Mjg/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb