Kikapcs

Karantén Programajánló: Csonka András, Margaret Island és Valahol Európában a Szegedi Nemzetiért

Esik, hűvös van, tombol a világjárvány.. Maradj otthon és szórakozz, velünk, általunk. Mi megmutatjuk, hogy mivel ütheted el az időt ebben a pocsék helyzetben, ami sokunkra egyre negatívabban és frusztrálóbban hat. Nem hagyjuk, hogy kétségbe és szomorkodj!

BESZÉLGESS A SZEGEDI KÖTŐDÉSŰ, CSONKA ANDRÁSSAL

Egy ország Picije vár ma rátok a #maradjotthonchallenge keretén belül. A szegedi kötődésű művész (akinek a féltestvére Szegeden él) 19:00 órától megosztja veletek, hogy hogyan viseli a karantént és, hogy hogyan hat mindez a hivatására. Kommentben kérdezhettek is tőle! Élőben, este, a képre kattintva, itt ni:

ÉNEKELJ A MARGARET ISLANDDEL

Nézd meg a nagy sikerű magyar zenekar Budapest Park koncertjét 20:00-kor. Éld át újra a szerelmes dalok dúdolásával a békeidőket, IDE kattintva.

Fotó: Lábas Viki Facebook oldala

SEGÍTSD A SZEGEDI NEMZETI SZÍNHÁZAT

Vedd meg a jegyed és támogasd a Szegedi Nemzeti Színházat. Jótékonysági emlékműsor készül a színház megsegítéséért. A közvetítésre, ami a nagy sikerű és sokat játszott Valahol Európábanhoz kapcsolódik, online, május 9-én, 19:00 órakor kerül sor. A részletekről ITT írtunk, olvasd majd nézd meg az előzetest:

https://www.facebook.com/szegedinemzeti/videos/3416334908396462/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb