Mindenmás

Napi pakk, szombat: nyitva minden szegedi virágbolt, 500 fős limit a Mars téren

Imádjuk a szombat reggelek hangulatát: a város még alszik, de mi már home office-ból, félálomban, kávétól leforrázott szájpadlással körmöljük a Napi Pakkot. Van egy feeling-je, na. Összekaptuk a mai nap legfontosabb infóit, lesz ma 500 fős limit a piacon, az Anyák Napja alkalmából nyitva lévő virágboltokon át David Beckham-ig minden. Essünk neki!

MA SZÜLETETT

Isten éltessen, Szikla! 48 éves Dwayne “The Rock” Johnson amerikai színész és ex-pankrátor. Amikor anno a Múmia Visszatér című emberiség ellenes bűntettben megláttuk, mint félig skorpió, félig Dwayne Johnson kentaur-izét, még nem hittük volna, hogy 1-2 éven belül ünnepelt Hollywood-i sztár lesz belőle, pedig mégis. Legismertebb alakításai: Utazás a rejtélyes szigetre, Rohanás, Csapdában, A Skorpiókirály; Az Amazonas kincse; King of the Ring; A Múmia visszatér.

The Rock, miközben megtudja: Amerikában továbbra is zárva tartanak a konditermek és már a Stanazolol is illegális.

Egy adag cukiság, szombat reggelre: itt épp a Vaiana című mesefilm egyik betétdalát énekli a kislányának (a mesében a szintén koxi-maxi Maui karakterét kelti életre, pontosabban adja hozzá a hangját), Tianának. Klikk a képre, indul a videó:

Egy adag kevésbé cukiság, szintén szombat reggelre, szintén a Sziklától: a mester legnagyobb pillanatai a WWE Smackdown-ban:

45 éve született David Beckham angol labdarúgó, boldog születésnapot! A zseniális középpályás utolsó csapata a francia Paris Saint-Germain FC volt. A Pelé által 2004-ben összeállított FIFA 100-nak, és 2004-ben a Time magazin Time 100-nak is a tagja. Az első angol labdarúgó, aki négy különböző országban is bajnok lett, 2018-ban megkapta az UEFA elnökének díját.

David Beckham top 10, ha csíped a focit, sírni fogsz (ha nem, akkor főleg):

https://www.youtube.com/watch?v=m0OwQJYOamA

ŐKET KÖSZÖNTSD FEL!

A mai névnaposaink:

  • Zsigmond
  • Atanáz
  • Ráhel
  • Borisz

KORLÁTOZÁSOK SZEGEDEN

Oké, hétfőtől lesz némi lazítás, addig viszont érvényben vannak Botka László Szegedre vonatkozó extra szigorításai, egészen vasárnap éjfélig tehát:

  • a Mars téri piacon marad az 500 fős limit, ha ennél többen vannak bent, a biztonsági őr nem enged be (csak ha kijött valaki)
  • kocogni, kutyát sétáltatni stb maximum egy órára mehetsz el, bandázás nincs
  • tartsd a másfél métert, legyen rajtad maszk

Bővebben:

HOLNAP ANYÁK NAPJA LESZ, EGÉSZ HÉTVÉGÉN PÖRÖGHETNEK A VIRÁGÜZLETEK

…ami jó az Anyukáinknak, nekünk és persze a virágboltosnak is. A lényeg: minden virágüzlet nyitva lehet Szegeden (is), az egész hétvégén.

ESERNYŐ LEGYEN NÁLAD…

…mert folytatódik a London-i időjárás, csak épp Szegeden. Elszórt zápor-zivatar bolondítja meg a délutánt, hajnalban 5-12, délután 17-23 fok várható. Pénteken viszont megbizonyosodtunk róla: Szeged szakadó esőben is gyönyörű. Egészen pontosan, ennyire gyönyörű:

Legyen meseszép a napotok!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb