Kikapcs

Karantén Programajánló: Balaton, DJ Lennard, Szegedi Nemzeti Színház

Ma is ajánlunk neked programot délutánra és estére! Megtudhatod mi lesz a magyarok tengerével az idei szezonban, hallgathatod Szeged egyik legmenőbb DJ-t, aki régi klasszikusokat pakolt ezúttal egymásra és támogathatod a Szegedi Nemzeti Színházat.

ÍGY ÉRINTI A BALATONI SZEZONT A KORONAVÍRUS

Mi lesz a nyárral? Lesz-e lehetőségünk a klasszikus vakációra strandolással, lángossal, hekkel és mindennel, amitől a balatoni nyaralás annyira különleges helyet foglal el a szívünkben? Milyen lehetőségek várják majd az ide látogatókat, és mik segíthetik a turizmus újraéledését?

Illusztráció

A MOL Nagyon Balaton első beszélgetése során Csapody Balázst (a balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosát, a Pannon Gasztronómiai Akadémia elnökét), Hoffmann Henriket (a Balatoni Turizmus Szövetség elnökét), Marsalkó Dávidot (a Halott Pénz zenekar alapító-frontemberét), valamint Szollár Domokost (a MOL-csoport kommunikációs és marketing igazgatóját) látja vendégül a házigazda, Lobenwein Norbert, a MOL Nagyon Balaton Official rendezvénysorozat alapítója, és Könyves Dina szerkesztő-műsorvezető.

https://www.facebook.com/maradjotthonfesztival/videos/4056321814408344/

DJ LENNARD ELŐVETTE A KLASSZIKUSOKAT

A szegedi lemezlovas, minek után törölték az összes fellépést a koronavírus-járvány miatt, néhány héttel ezelőtt úgy döntött, minden pénteken délután 15:00 órakor megpörgeti odahaza a lemezeket. A DJ ezúttal elővette a nagy klasszikusokat, amivel visszarepített bennünket a 2000-es évek elejére. Hallgasd és nézd őt a képre kattintva:

DJ Lennard hivatalos Facebook oldala

EMLÉKMŰSOR KÉSZÜL A SZEGEDI NEMZETI MEGSEGÍTÉSÉRE

Vedd meg a jegyed és támogasd a Szegedi Nemzeti Színházat. Jótékonysági emlékműsor készül a színház megsegítéséért. A közvetítésre, ami a nagy sikerű és sokat játszott Valahol Európábanhoz kapcsolódik, online, május 9-én, 19:00 órakor kerül sor. A részletekről ITT írtunk, olvasd majd nézd meg az előzetest:

https://www.facebook.com/szegedinemzeti/videos/3416334908396462/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb