Mindenmás

Újra használatban (?) a szegedi játszóterek többsége – fotóriport

Megnyitottak a belvárosi játszóterek Szegeden! Ahogyan arról a minap beszámoltunk, a hét elején megkezdték a szegedi játszóterek, szabadtéri kondiparkok, kutyafuttatók és levédett sportpályák fertőtlenítését és újranyitását. Ez pedig azt jelenti, hogy lassan, de biztosan újra több, mint kétszáz szabadtéri létesítményt vehetnek igénybe a szegediek, újraindul az élet!

Makrai László, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. igazgatója a Szeged365.hu-nak elmondta, hogy a munkafolyamat fokozatos elvégzését követően 122 játszótér, 35 kondipark, 14 kutyafuttató és 40 darab beterített sportpálya lesz újra használható az elkövetkezendő napokban.

A koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében az említett objektumok az elmúlt két hónapban zárva voltak. A kijárási korlátozás enyhítésének köszönhetően azonban a megfelelő karbantartási munkálatok elvégzése után az eszközök fertőtlenítve lettek és újra, biztonságosan az előírásoknak megfelelően egy részük már használhatóvá is vált.

Abban az esetben, ha viszont még nem mersz vagy nem tudsz elindulni a hozzád legközelebb esőhöz, Szabó Dávid fotóriportunk képeivel odavarázsoljuk neked az élményt:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb