Kikapcs

Szeged365 fotóriport: így gyúrunk mi, szegediek! No pain, no gain a szabadtéri kondiparkokban

Napsütés, nyár, meleg: irány hát a nemrégiben fertőtlenített szegedi szabadtéri kondiparkok egyike! A friss levegő és a mozgás jót tesz. Szabó Dávid kollégánk fotóriportjával pedig megmutatjuk, melyiket érdemes a megfelelő szabályok között, tömegmentesen igénybe venned.

CSILLAG TÉR

A Csillag téri kondi ugyan nem nagy, mégis több szempontból alkalmas lehet a szabadtéri kikapcsolódásra. Egyrészt, nem találkozol olyan sok emberrel, másrészt, nem csak a kondipark eszközeit, de a még ping pong asztalt is igénybe tudod venni. (keresd csak meg a képen, ott van az!)

KOLOZSVÁRI TÉR

A Kolozsvári téren több eszközzel találkozhatsz. De, ha nem az erősítő edzést választanád, hanem sokkal inkább labdáznál a haverokkal vagy a gyerkőcökkel, akkor megteheted, hiszen a betonos sportpálya a kondipark mellett terül el.

SZABADSÁG TÉR

Az alsóvárosi Szabadság tér előnye, hogy egy remek futópálya épült a kondipark köré, így aztán az erősítés után még egy jó kardio edzést is letolhatsz. Emellett a képeken látható, szép nagy füves területet is kihasználhatod, például piknikre, olvasásra, vagy a késő esti órákban a csillagok indokolatlan bámulására. A kreativitásod szabja a határt.

LIGET

A Ligetben köztudott, hogy mindig sokan vannak, ezért nehezebb betartani a meghatározott másfél méteres távolságot, de próbálkozni persze ott is lehet! A nemrégiben kiépített gumipálya szintén kedvez a futóknak, a Liget parkosított része pedig a kellemes sétát biztosítja.

BÚVÁR-TÓ

Szeged belterületeinek tavait kevesen ismerik, pedig akad belőlük bőven. Szépek, környezetük pedig tisztán van tartva. Így van ez a Búvár-tó esetében is, ahol a kondipark szintén szuperül igénybe vehető.

Arról, hogy a szegedi játszóterek, kutyafuttatók és szabadtéri fitness parkok fertőtlenítve lettek, alább írtunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb