Kikapcs

Karantrén programajánló: Mese gyerekeknek; Tudásműhely online; Kamapé koncert

Délután is lesz, lehet mit nézni az online térben, hiszen noha vidéken enyhítettek a kijárási korlátozásokon, de az élő programokra még várni kell, valószínűleg augusztus végéig, de lehet, hogy őszig. Nézzük, milyen szórakozási lehetőség lesz ma, kisebbeknek, nagyobbaknak: van itt bábszínházi előadás, egyetemi beszélgetés-sorozat és koncert is.

A Szegedi Nemzeti Színház programjairól rendszeresen beszámolunk, de azért érdemes megjegyezni, pláne kisgyermekes szülők felé, hogy a szegedi Kövér Béla Bábszínház is megjelenik az online térben, és művészeik érdekes mesékkel lepik meg a kisgyermekeket.

forrás: programturizmus.hu

Az Szegedi Tudományegyetem Alma Mater YouTube csatornáján az összes eddigi, többségében a szegedi JATE Klubban felvett Alumni Uni – Tudásműhely előadás elérhető. A Tudásműhely előadássorozat tavaszi etapja elmaradt, de ősszel mindkét – márciusra és áprilisra tervezett alkalom – pótlásra kerül majd, ígérik a szervezők.

Aki szereti a jammeléseket, az ne hagyja ki a Mary Popkids együttes szervezésében a mai Kamapé (nem elírás, Kamapé) koncertet 20 órától, a Maradj Otthon Fesztivál keretében. Az eseményt a képre kattintva tekitheted meg.

A képen a következők lehetnek: 3 ember, emberek színpadon, emberek hangszerrel, gitár és koncert

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb