Kikapcs

Karantén Programajánló: magyar multi sorsok, irodalom fesztivál Lackfival, színészi kulisszatitkok

Ma is csupa hasznos és érdekes programot ajánlunk neked, hogy ebben az esős, hűvös időben ne unatkozz odahaza. Megtudhatod mi lesz a multik sorsa, részese lehetsz az online irodalomfesztiválnak és megtudhatod az ismert magyar színész kulisszatitkait.

TANULNAK-E A VÁLSÁGBÓL A MAGYAR MULTIK?

Ma 17:00 órától újabb izgalmas beszélgetést láthattok a Brain Bar jóvoltából, A Maradj Otthon Fesztivál keretében. Az élő videósorozat legújabb részében a magyar gazdaság kulcsfontosságú szereplőjét szólaltatják meg, hogy elmesélje, egy nemzetközi piacon is aktív hazai szereplő miként fordíthatja javára ezt a példátlan válságot. A beszélgetésben te is hallathatod a hangot, és élőben kérdezhetsz Ratatics Pétertől, a MOL Magyarország ügyvezető igazgatójától! Azt biztosan megtudhatjuk tőle, miként változott a vállalat működése a válság hatására, milyen trendekkel számolnak a jövőre nézve, vagy akár azt is, hogyan álltak át fertőtlenítő gyártására, amikor erre a legnagyobb szükség volt. Mindezért kattints IDE.

ÚTJÁRA INDUL AZ ÚJ, ONLINE IRODALMI FESZTIVÁL

Majdnemek címmel indult útjára az Akvárium Klub Official új, irodalmi est sorozata, ahol a klasszikus irodalmi felolvasás helyett egyfajta zenei-irodalmi “show” keretében, szubjektív kapcsolódási pontokon és személyes sztorikon keresztül ismerhetjük meg a kortárs irodalom remekeit. Mindezt neves hazai színészek és egy-egy zenész interpretálásában. Az első estén, február 26-án Lackfi János átiratok kerültek főszerepbe, ezen a héten ezeket láthatjátok, minden nap 14:00 órától.

MEDVECZKY BALÁZS KULISSZATITKAI

A Deszkavízió 10+1 kérdéses sorozatában kulisszatitkokra derül fény hétről hétre. Ezúttal Medveczky Balázs, színész válaszolt, amit a képre kattintva tudsz elolvasni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb