Sport

Megnősült a szegedi súlyemelő – exkluzív fotók Nagy Péter esküvőjéről

Nagy Pétert általában a versenyzéshez használatos, speciális öltözékében és fehér tenyérrel láthatjuk a fotókon. Most azonban öltönyben feszít és a képen a felesége látható fehérben, szombaton ugyanis megnősült. A Szeged365.hu-nak pedig küldött pár különleges képet az esküvőről és elárulta mikor születik a baba.

A koronavírus járvány miatt a teljes felkészülése borult az Európa-bajnoki bronzérmes szegedi atlétának. Most az is kiderült, az esküvőt is ebben a speciális helyzetben kellett megtartani. A násznép kisebb lett, az öröm viszont ugyanakkora.

Péter: ”Rédén szűk családi körben esküdtünk meg szombaton. A kialakult helyzet miatt lett ekkora, nagyobbat szerettünk volna, de a nagy bizonytalanság mellett örültünk annak is, hogy a házasságkötő teremben a szüleink is bent lehettek, nem csak a két tanú.”

Korábban megírtuk, hogy Péter olimpiával kapcsolatos terveit és karrierjét hogyan befolyásolta a járvány.

Az olimpiával ellentétben, az esküvőt nem halasztották el, íme a fotók. Péter párja felvette az olimpikon nevét, mostantól Nagyné Csillag Filoménának hívják. Kislányuk érkezését július végére várják. A Szeged365.hu szívből gratulál és sok boldogságot kíván az ifjú párnak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb