Szegedi Arcok

Szegedi Sikersztorik: a Rádió88 műsorvezetője számára a legnagyobb siker nem más, mint, hogy újra jár (videóval)

Máté Rolinak, a Rádió88 műsorvezetőjének két évvel ezelőtt amputálták a bal lábát térdtől lefelé. A sikeres és közkedvelt riporter, műsorvezető egyik napról a másikra lett végtaghiányos. Ezt követően az élete pillanatok alatt átértékelődött és megváltozott. Roli bal lábának egy részét sajnos nem tudták megmenteni.

A műsorvezető élet iránti szeretete azonban ennek ellenére sem csappant, sőt. Az amputációt egy viszonylag gyors rehabilitáció követett, amiben több helyi orvos, nővér, ápoló, barát, rokon, családtag és ismerős mellett, szegedi Suti Andi, gyógytornász illetve az Otto Bock Hungária Kft. is segítségére volt.

Fotó: Szabó Dávid

A Rádió88 műsorvezetője amellett, hogy a reggeli órákban boldogítja a hallgatókat, blogol és vlogol is. Mindennapjai lassan, de biztosan visszatértek a régi kerékvágásba.

Fotó: Máté Roland

Két évvel a szerencsétlenség után ma már boldogan gurul újra bicajon, edz, dolgozik és persze a megfelelő keretek között falja az életet. Arról, hogy miben változott meg a sikerhez való viszonya, egyáltalán mit jelent számára most a siker és, hogy van-e annak ára a vele készült beszélgetésből alább kiderül:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb