Mindenmás

Szeged365 fotóriport: a Cserkón minden van. Minden is!

Korábban a Szeged365.hu beszámolt arról, hogy a mai napon, akkor még jövő időben, újra nyit a Cserepes sori piac. A jövő időből azóta múlt idő lett, és valóban kinyitotta újra a kapuit a piac, és elkezdtek jönni az emberek. Itt aztán megtalálható minden is!

Szeged egyik kedvelt helye, ahol a megfelelő szabályok betartásával nem csak sok mindent vásárolhattál, de még árulhattál is. Én is emlékszem olyanra gyermekkoromból, amikor a szüleimmel árusítottunk, nem sok, de 1-1 hétvégi napon.

Szabályok azonban vannak most is: A 65 évnél idősebb vásárlók kizárólag 10:00 és 12:00 óra között tartózkodhatnak a piac területén, és a Cserepes sori piacon is létszámkorlátozás kerül bevezetésre. A piac teljes területén egyidőben maximum 500 vásárló tartózkodhat. Erről, valamint a belépési szabályokról is írtunk korábban, mielőtt elindulsz, olvasd át őket:

Kollégánk, Szabó Dávid szombaton délelőtt megleste, mi a helyzet a Cserepes soron. Ahogy látható, az emberek már elkezdik ismét birtokukba venni a piacot, vevői és árusítói oldalon egyaránt. Tekintsd meg képgalériánkat:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb