Kikapcs

Karantén programajánló: mesék hanggal a legkisebbeknek; délután meg nyomozhatunk egy jót Szegeden

Akik a kisgyerekekkel szeretnének több, minőségi időt eltölteni, azoknak egyik alternatíva lehet, hogy meghallgatnak egy jó mesét, és ehhez nyújt segítséget a Kövér Béla Bábszínház. Egy másik műfaj, a detektívtörténetek szerelmesei pedig látogassanak el a Kis Virág Cukrászdához, ahol érdekes feladatokat kaphatnak 2-10 fős csapatokban.

A szegedi Kövér Béla Bábszínház a karantén időszakot kihasználva folyamatos “hangoskönyvvel”, mesékkel várja a legkisebbeket és a fogékony közönséget. Arról írtunk korábban, hogy a Kövér Béla Bábszínház közreműködésével online bábszínházi fesztivál lesz gyereknapon, május 31-én 8.30-tól 21 óráig.

Én személy szerint imádom a krimit, a detektív történeteket. Detektív hétvégét tart, már 10 órától a Rejtélyek Háza Szeged, de egészen 18 óráig, a Kis Virág Cukrászdánál. Adott egy térkép, egy feladatsor és egy rejtély, melyet csak Szeged nevezetes helyszíneire ellátogatva tudtok megoldani. Minden helyszínen egy újabb nyom, feladat, fejtörő. Mintha egy Agatha Christie regény főszereplői lennétek. További részleteket a képre kattintva olvashatod el. Előzetes regisztráció szükséges.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb