Sport

Bodó Ricsi levelét megírta – a kék szívű szegedieknek

A szurkolóknak, a Pick Szeged rajongóknak, a családnak írt levelet, így a vége (?) felé a koronavírus járványnak a Bombázó, a Szeged válogatott balátlövője, Bodó Ricsi. Az még kérdés, hogy, bár a hazai kézilabda élet úgy tűnik, nem folytatódik, mi lesz a nemzetközi kézilabda helyzettel, hiszen egy igazságtalan döntés alapján a MOL-Pick Szeged nem, de 4 másik csapatnak gyúrni kell a Bajnokok Ligája Final 4-ra. Ez pedig kihatással lehet a többi élcsapat edzésére is.

Bodó Ricsi úgy tűnik, szintén nehezen viseli a meccs nélküli időszakot, hozzá hasonlóan sokan így vagyunk vele. Következzék Bodó Ricsi levele:

Sziasztok, kék hívek!

Úgy gondoltam, most egy levélben szólítalak meg Benneteket! Remélem, jól vagytok, és továbbra is vigyáztok magatokra! Ez nagyon fontos, mert jól állunk a járvánnyal szemben, de a fegyelmezettség, a szabályok betartása és az egymásra figyelés továbbra is fontos. Csak együtt tehetünk azért, hogy találkozhassunk és újra a játéké, szurkolásé és élményeké legyen a főszerep. Tudjátok, mennyire hiányzik már minden? Nagyon! Persze a párom és a kisfiam, Bence rengeteg energiát ad, de én a sportra tettem fel az életem. Arra, hogy hétről hétre küzdjek a kék mezben, harcoljak a győzelmekért. Éppen a legizgalmasabb hét következett volna az életünkben, itthon most kezdődne a bajnoki döntő párharca. Nem könnyű most nem arra gondolni, hogy már micsoda adrenalin-bomba dolgozna bennünk. Sokszor játszom el a gondolattal, hogy kilépünk az öltözőből, elindulunk felfelé melegíteni. Ilyenkor már bizsereg mindenem, mert hallatszik a sportcsarnok morajlása. Ez egy különleges hang, ilyen csak itt van Szegeden. Ami a bemutatás után következik, azt pedig nehéz szavakkal leírni. Olyan hangorkánt varázsoltok, amitől teljesen más világba repülünk. Egy élsportoló erről álmodik, ezért mindig köszönet jár Nektek!

Egyelőre még pihen a kézilabda, most nekünk is kicsit lazább az edzésprogram, de már vágom a centit, hogy újból munkához lássunk. Játszani sokat játszom, igaz, egyelőre a kis Bencével. Ő is egy igazi edző, nem sokat hagy minket pihenni, megy mindig előre, imád mozogni. Nagy Bencével, azaz Bánhidi Bencével elkezdtünk teniszedzésre járni, élvezzük. Nem leszek Roger Federer, de nagyszerű játék, kezdjük megtanulni. Bence leginkább Rafael Nadalra hasonlít, legalábbis mindig ezt mondja. Ez egy remek kikapcsolódás, olyan sport, ami ebben az időszakban remekül szórakoztat mindkettőnket.

Bízom benne, hogy Nektek is jól telnek a mindennapjaitok. Az élet kiszámíthatatlan, de mi, a MOL-PICK SZEGED-család összetartók vagyunk, és éppen ezért reménykedem abban, hogy hamarosan újból találkozunk, mert nagyon hiányoztok! Vigyázzatok magatokra!

Üdvözlettel a Bombázó, Bodó Richárd!

Forrás: Süli Róbert/pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb