Kikapcs

Karantén Programajánló: 30Y, márciusi örökifjak, Epres Panni és Ott Anna beszélget

Ma is megmutatjuk neked a legtutibb koncerteket, beszélgetéseket és előadásokat annak érdekében, hogy ne unatkozz odahaza. Bár tudjuk, hogy megérkezett a jó idő és lassan de biztosan a kijárási korlátozások is enyhülnek, mégis, ha úgy döntenél, hogy délután és az esti órákban a netet böngészed, válassz a programjaink közül, íme:

30Y KONCERT

Az Öt Templomi Fesztivál ezúttal online jelentkezik, jobbnál-jobb fellépőkkel! Most a legendás 30Y koncertjét élvezhetitek:

MÁRCIUSI ÖRÖKIFJAK

Majdnemek címmel indult útjára az Akvárium Klub Official új, irodalmi est sorozata, ahol a klasszikus irodalmi felolvasás helyett egyfajta zenei-irodalmi “show” keretében, szubjektív kapcsolódási pontokon és személyes sztorikon keresztül ismerhetjük meg a kortárs irodalom remekeit. Mindezt neves hazai színészek és egy-egy zenész interpretálásában.

Szereplők: Borbély Alexandra, Udvaros Dorottya, Trill Zsolt, Vecsei H. Miklós

Zene: Czutor Zoltán

Rendező: Seres Tamás

EPRES PANNI ÉS OTT ANNA BESZÉLGET

A Margó Irodalmi Fesztivált, amelyre az idei évben a koronavírus-járvány miatt a tavaszi időszakban nem került sor, ezúttal online beszélgetésekkel helyettesítették a szervezők.

Fotó: nlc.hu

Ott Anna, a Margó Irodalmi Fesztivál egyik szervezője és koordinátora, műsorvezetője ezúttal a csodálatos Epres Pannival beszélgetett irodalomról, olvasásról.

https://www.facebook.com/margofeszt/videos/788579641671469/

LÉGY RÉSZE A 2020-AS BORFESZTIVÁLNAK NÁLUNK, VELÜNK, ONLINE

Ma Szilágyi Annamária, a Szegedi Nemzeti Színház színésznője ismertette Szegedhez fűződő gondolatait és érzelmeit, ezt követően késő délután Vadkerti Attila mesél majd a Szeged Napja Ünnepségsorozatunk keretében. Figyeljétek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb