Kikapcs

Szeged365 nyári tábor vadász: irány a partfürdő, irány a sárkányhajós nyári sport tábor!

Amennyiben a gyermeked szeret a friss levegőn mozogni és a Tisza-part az egyik kedvenc helye, valamint szívesen tölti a szabadidejét közösségben, emellett érdekelt az új, számára még ismeretlen sportok kipróbálásban, akkor ott a helye a szegedi sárkányhajós sport táborban!

A Szeged365.hu nem hagyja, hogy nyári tábor nélkül maradj! Összegyűjtjük, kinyomozzuk, felderítjük a legjobb szegedi nyári táborokat, a kézműveskedéstől kezdve az állatsimogatóson át a sportolósig! Van olyan tipped a témában, amelyet megosztanál a többi szegedi anyukával? Küldd el az [email protected]-ra és hírt adunk róla!

A sárkányhajós nyári sport tábornak a szegedi Partfürdő ad otthont, július 13-17. illetve július 20-24. valamint augusztus 3-7. és augusztus 10-14. között. A megadott napokon 7.40 -16.45-ig tart a tábor.

Archív

A Szegedi Sárkányhajó Egyesület azon 6-14 éves korú gyerekek jelentkezését várja, akik örömmel vennének részt egy jó hangulatú, élményközpontú táborban. A sárkányhajózás mellett lehetőséget adnak az érdeklődő gyerekeknek a kajakozásra és kenuzásra is. Ezen felül pedig strandolással, focizással, röplabdázással, közösségi játékokkal színesítik programjukat.

Részletek és jelentkezés IDE kattintva.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb