Sport

Baby boom a szegedi sportolóknál – vigyázat, cukiság bomba!

Szerencsére indulásunk óta, szinte minden héten írhattunk arról, hogy a szegedi sportolók családja kisgyermekkel gyarapodott. Sorra vettük – a teljesség igénye nélkül – kinél jött, illetve jön majd a trónörökös.

Szeged olimpiai bajnoka, Vajda Attila volt az egyik első sportoló, akinek a családja gyarapodott és a Szeged365.hu is beszámolhatott róla. A járvány kellős közepén persze a tejfakasztót is virtuálisan kellett megtartania a 2008-as, pekingi játékokon aranyérmes kenusnak. Megírtuk azt is, milyen nevet kapott a legifjabb Vajda.

A nyitó képen szereplő Tóth Hanna nem az egyedüli bébi a szegedi labdarúgó csapatnál. Oláh Gergő, Vankó Imre és Germán Tamás is nemrég lett édesapa. Szerkesztőségünk is végig izgulta az utolsó napokat a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatkapitányával, aki második kisfiát várta. Germán Milán azóta már csatlakozott a csapathoz, mármint az otthonihoz.

Három generációnyi a Germán-fiúkból. fotó: Instagram
Tóth Hanna:”Figyellek, mint apukám az ellenfél támadóit!”

Május 6-án született meg A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű utánpótlásedzőjének, az OB II-es csapatban is szereplő Balázs Csongor kislánya, Hanga. A friss apuka elmondta, bár nagyot változott az életük feleségével, sikerült összeegyeztetnie új szerepkörét az edzősködéssel.  – A napi rutinunk természetesen átalakult, de felvettük a tempót, szépen formálódik az új életünk. Az éjszakáink nyugodtak, egyszer kelünk csak fel Hangához, igaz, olyankor másfél órára. Általában nálam nyugszik meg, alszik vissza – mondta a friss apuka, aki tehát ilyen módon az utánpótlásról szó szerint is gondoskodott..

Fotó: Goodwill Pharma Szegedi Vízmű

A jó súlyemelőknek – a legenda szerint – kislánya születik. Természetesen Nagy Péterék is kislányt várnak a nyáron.

Péterék tehát még csak várják a babát, de a sornak még nincs vége, hiszen két kiváló sportolónőnk is beszélt már a Szeged365.hu-nak adott interjúkban arról, hogy a közeljövőben ők is vállalnák a legkedvesebb terhet, amit egy nő kaphat élete során. Kárász Anna és Márton Anita terveit az olimpia elhalasztása egy kicsit átalakította, így egyelőre a sportsikerekre koncentrálnak a hölgyek, de ami késik, az nem múlik.

A Szeged365.hu teljes szerkesztőségének nevében nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánunk minden érintettnek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb