Gasztro

Gasztro365: Fish Taco és citrusos limonádé, főzd meg velünk a nyár két nagyágyúját

Gyors, könnyed, olcsó! Ezek jellemzik a Gasztro365 mai adásában bemutatott Fish Tacot, amit ezúttal egy nagyon ízletes, citrusos házi limonádéval öblíthetsz le, ha elkészíted. Mizsik Attila, Szeged gasztro-alkoholistája ugyanis ezen a vasárnapon sem hagy recept nélkül. A nyár két nagyágyúja, hal és limonádé készül Szeged365 kulináris videóblogjában. Csináld utánunk!

FISH TACO ÉS CITRUSOS LIMONÁDÉ

Hozzávalók:

Tengeri hal bundában, tortilla-ban

  • fehér húsú tengeri hal
  • liszt
  • barna sör
  • cayenne bors
  • fekete bors
  • őrölt kömény
  • őrölt fokhagyma granulátum
  • olaj

Taco saláta töltelék:

  • majonéz
  • retek
  • fehér káposzta
  • koriander
  • lime
  • citrom
  • méz
  • füstölt piros paprika
  • só, bors
Fotó: Szabó Dávid

Köszönjük a forgatási helyszínt a Pizzamonster streetfood ‘n grillnek!

Fotó: Szabó Dávid

A Gasztro365 korábbi receptjei IDE kattintva tekinthetőek meg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb