Gasztro
Gasztro365: Fish Taco és citrusos limonádé, főzd meg velünk a nyár két nagyágyúját
Gyors, könnyed, olcsó! Ezek jellemzik a Gasztro365 mai adásában bemutatott Fish Tacot, amit ezúttal egy nagyon ízletes, citrusos házi limonádéval öblíthetsz le, ha elkészíted. Mizsik Attila, Szeged gasztro-alkoholistája ugyanis ezen a vasárnapon sem hagy recept nélkül. A nyár két nagyágyúja, hal és limonádé készül Szeged365 kulináris videóblogjában. Csináld utánunk!
FISH TACO ÉS CITRUSOS LIMONÁDÉ
Hozzávalók:
Tengeri hal bundában, tortilla-ban
- fehér húsú tengeri hal
- liszt
- barna sör
- cayenne bors
- fekete bors
- őrölt kömény
- őrölt fokhagyma granulátum
- olaj
- só
Taco saláta töltelék:
- majonéz
- retek
- fehér káposzta
- koriander
- lime
- citrom
- méz
- füstölt piros paprika
- só, bors
Köszönjük a forgatási helyszínt a Pizzamonster streetfood ‘n grillnek!
A Gasztro365 korábbi receptjei IDE kattintva tekinthetőek meg.