Mindenmás

Sűriti járatait az SZKT

Sűriti járatait a Szegedi Közlekedési Társaság, bővül a 2-es villamos, az 5-ös, 8-as és 10-es troli járata, a többi vonal és a hétvégi menetrend nem változik. A tervek szerint, – amennyiben a járványhelyzet nem romlik – június 8-tól az egész városban, minden járművön újra lehet majd a járművezetőnél menetjegyet kapni, és június 15-én, hétfőn visszaáll a nyári, úgynevezett tanszüneti menetrend minden vonalon.

Szeged Megyei Jogú Város döntésének megfelelően a folyamatosan növekvő utasforgalom kiszolgálása érdekében június 2-tól sűríti járatait az SZKT, a Volánbusz által üzemeltetett vonalak pedig továbbra is rásegítő járatokkal üzemelnek. 

Fotó: Szabó Dávid

A többi vonal és a hétvégi menetrend nem változik. 

Fotó: Szabó Dávid

A járványügyi helyzetre való tekintettel a közösségi közlekedésben továbbra is maszkban vagy az arc és az orr eltakarásával lehet utazni. Ennek támogatása érdekében a júniusi bérlet mellé egy maszkot is adunk vásárlóinknak, ahogy azt Szeged város jóvoltából májusban is megtettük. Bízva abban, hogy a biztonságos közösségi közlekedés feltételeit utasainkkal együttműködve meg tudjuk teremteni.

Forrás: szkt.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb