Kikapcs

Szeged365 Gyermeknap: exkluzív lufibűvész-show, ajándékba!

Járvány ide vagy oda, életünk kincsei, a Szegedi Gyermekek nem maradhatnak meglepetés nélkül! Vasárnap itt a Nemzetközi Gyermeknap, amelynek kapcsán egy személyre szabott, különleges, fél órás lufibűszész show-val lepünk meg valakit! A főszerepben Csatai Gergő, Guinness Rekorder szegedi zsonglőr, nomeg a Te kicsi kincsed! Indul a nevezés, hajrá!

Nincs csodálatosabb dolog a világon, mint anyának vagy apának lenni! Szerezz egy maradandó, különleges élményt a kis hercegnődnek, hercegednek!

  • A feladatod: írd meg kommentben a szemed fénye keresztnevét! Ennyi. Ha nagyon kreatív hangulatban vagy, jöhet közös, családi fotó is rólatok!
  • A nyeremény: egy exkluzív, 30 perces lufibűvész-show Szeged Guinness rekorder zsonglőrével! Házhoz megyünk, Gergő mellett profi fotósunkkal örökítjük meg az élményt (a fotókat a nyertes is megkapja).
  • Sorsolás, eredményhirdetés: 2020.05.30., 16:00!

Ebben a Facebook posztban tudsz nevezni, kommentben:

https://www.facebook.com/szeged365/photos/a.140206797522736/164782231731859/?type=3&theater

Gergő egy zseni, ráadásul ízig-vérig szegedi. A lufi-akrobata tavaly augusztus 20-án, az Államalapítás Ünnepén rendezett Rakpartfeszt – Kézműves Sörünnepen állított fel rekordot lufihajtogatásból, 2 hete az RTL Klub-on hajtogatott, a járvány előtt pedig Las Vegas-ban csillogtatta meg tudását. Portrénk Csatai Gergőről:

Természetesen, első a biztonság: Gergő (a lufizsonglőr) és Dávid (a fotósunk), maszkban mennek, a megfelelő távolságot betartva. A produkciót a lakás, ház, háztömb előtt, az utcán is simán összehozzuk, ha úgy kéri a nyertesünk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb