Kikapcs

Szeged365 kikapcs: Várkonyi Tibi, zsonglőrködés a Mátyás téren, Bagossy Brothers Company

Befutott a hosszú hétvége, élvezd ki, töltsd el tartalmasan, segítünk! Mutatjuk, hogy Szegeden hol érdemes ma kikapcsolódni, (gyerekkel és gyerek nélkül) ha viszont mégis úgy döntenél, hogy otthon maradsz és pihensz, ahhoz is ajánlunk egy remek kis rövidfilmet.

VÁRKONYI TIBI ÚJRA A MONSTER DOWNTOWN TERASZÁN

Várkonyi Tibi az elmúlt hétvégén ismét sikert aratott. A szegedi muzsikus a Monster Downtown teraszán szórakoztatta a helyi jónépet, ami annyira jól sikerült, hogy ma este 20:00 és 22:00 óra között megint ő felel majd a hangulatért.

https://www.facebook.com/monsterdowntown/photos/a.1633058783626699/2617983971800837/?type=3&theater

RITMUSHANGSZEREK, DOBOK, ZSONGLŐRKÖDÉS SZEGEDEN, A MÁTYÁS TÉREN

A szegedi Mátyás tér ad otthont május 29-én, délután öt és félhat között annak a nagyszerű gyermekprogramnak, ahol a szegedi anyukák és apukák gyermekeikkel együtt ritmushangszerekkel, dobokkal és különböző zsonglőrmutatványokkal ismerkedhetnek meg. Az eseményen négy oktató vesz részt:  Jeddi Ágost és segítője Heidrich Virág, a Fantasy Kids zsonglőroktatója valamint Bubla Bence, a Kalungu ütőegyüttes egyik tagja és segítője Szőke Orsi. Részletek IDE kattintva.

ROAD MOVIE – BAGOSSY BROTHERS COMANY

A ROAD MOVIE sorozat keretében a legnépszerűbb hazai előadók dalokkal és klipekkel mutatják be a számukra fontos tájakat, a ROAD MOVIE GUIDE-ban pedig a zenészek Tilla kíséretében bejárják ezeket a helyeket. Ezúttal Gyergyószentmiklósra és annak környékére kirándulhattok, a Bagossy Brothers Company tagjaival.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb