Hirdetés
Hirdetés
7.8 C
Szeged
2021, március 5., péntek

Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Program Hova menjünk pünkösdkor? Hova mehetünk pünkösdkor Szegeden?

Hova menjünk pünkösdkor? Hova mehetünk pünkösdkor Szegeden?

Az első, korlátokkal, de nagyobb részt szabad, ráadásul hosszú hétvégénk jön pünkösdkor. De vajon mi lesz nyitva, és meddig? Hogy alakulnak a menetrendek pünkösdkor? Ennek jártunk utána.

A Napfényfürdő Aquapolis részén csak a strandfürdő rész dolgozik, ott viszont reggel 8 órától 20 óráig várják a vendégeket.

Fotó: Szabó Dávid

A SZUE minden nap 6-21 óra között várja a látogatókat.

A Sziki, ahogy tegnap megírtuk, holnap nyit ki, jelenleg 9-19 óra között, de fő szezonban már 8 órától, egészen 20 óráig nyitva lesz. A főszezon egyébként június 15-én indul.

Az Árkád pünkösd vasárnap és hétfőn zárva tart. Június 2-től a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat.

A Napfény Park ugyanilyen módon, szombaton és hétfőtől rendes nyitvatartási rendben tart nyitva, pünkösd vasárnap és hétfőn pedig zárva lesz.

A Szeged Plázát se keressük pünkösdkor, ugyanis szintén csak zárva találjuk. Egyébként, természetesen a korlátozásokkal, de az általános nyitvatartás érvényes, hétfőtől vasárnapi 8-24 óra között.

A Mars téri piac szombaton 4-15 óra között tart nyitva, vasárnap és hétfőn szintúgy ne keresd, mert zárva lesz.

A képen a következők lehetnek: virág és szöveg

A Cserepes sori piac szombaton 6-tól, kedden 7-től, mindkét nap 13 óráig tart nyitva. Pünkösd vasárnap és Hétfőn zárva tzartanak.

A Szegedi Közlekedési Társaság, ahogy megírtuk, június 2 után sűríti járatait. Pünkösd napjain a munkaszüneti napoknak megfelelő, még a járványhelyzet alatti menetrend érvényes, akárcsak szombaton.

A pünkösdi vasúti menetrendről már korábban írtunk, olvasd el az ezzel kapcsolatos legfontosabb információkat. A mindenkori MÁV menetrendet itt tudod elolvasni.

A távolsági buszok menetrendjét érdemes, napra pontosan, mindig aktuálisan megtekinteni. Ezt a képre kattintva te is megteheted:

Szeged város tömegközlekedéséről, a pünkösdi ünnepek alatt is, ITT tájékozódhatsz.

A Szegedi Vadasparknak rendkívül fontos a pünkösdi hétvége, és minden olyan időszak, amikor az embereknek szabadidejük van, hiszen ekkor többen, gyakrabban látogathatják a Vadasparkot. Nyitvatartásuk 9-19 óra, majd 9-20 óra között alakul.

Információink szerint a Szegedi Füvészkert is rendes nyitvatartássa, 9-18 óra között várja a vendégeket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -