Kikapcs

Hova menjünk pünkösdkor? Hova mehetünk pünkösdkor Szegeden?

Az első, korlátokkal, de nagyobb részt szabad, ráadásul hosszú hétvégénk jön pünkösdkor. De vajon mi lesz nyitva, és meddig? Hogy alakulnak a menetrendek pünkösdkor? Ennek jártunk utána.

A Napfényfürdő Aquapolis részén csak a strandfürdő rész dolgozik, ott viszont reggel 8 órától 20 óráig várják a vendégeket.

Fotó: Szabó Dávid

A SZUE minden nap 6-21 óra között várja a látogatókat.

A Sziki, ahogy tegnap megírtuk, holnap nyit ki, jelenleg 9-19 óra között, de fő szezonban már 8 órától, egészen 20 óráig nyitva lesz. A főszezon egyébként június 15-én indul.

Az Árkád pünkösd vasárnap és hétfőn zárva tart. Június 2-től a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat.

A Napfény Park ugyanilyen módon, szombaton és hétfőtől rendes nyitvatartási rendben tart nyitva, pünkösd vasárnap és hétfőn pedig zárva lesz.

A Szeged Plázát se keressük pünkösdkor, ugyanis szintén csak zárva találjuk. Egyébként, természetesen a korlátozásokkal, de az általános nyitvatartás érvényes, hétfőtől vasárnapi 8-24 óra között.

A Mars téri piac szombaton 4-15 óra között tart nyitva, vasárnap és hétfőn szintúgy ne keresd, mert zárva lesz.

A képen a következők lehetnek: virág és szöveg

A Cserepes sori piac szombaton 6-tól, kedden 7-től, mindkét nap 13 óráig tart nyitva. Pünkösd vasárnap és Hétfőn zárva tzartanak.

A Szegedi Közlekedési Társaság, ahogy megírtuk, június 2 után sűríti járatait. Pünkösd napjain a munkaszüneti napoknak megfelelő, még a járványhelyzet alatti menetrend érvényes, akárcsak szombaton.

A pünkösdi vasúti menetrendről már korábban írtunk, olvasd el az ezzel kapcsolatos legfontosabb információkat. A mindenkori MÁV menetrendet itt tudod elolvasni.

A távolsági buszok menetrendjét érdemes, napra pontosan, mindig aktuálisan megtekinteni. Ezt a képre kattintva te is megteheted:

Szeged város tömegközlekedéséről, a pünkösdi ünnepek alatt is, ITT tájékozódhatsz.

A Szegedi Vadasparknak rendkívül fontos a pünkösdi hétvége, és minden olyan időszak, amikor az embereknek szabadidejük van, hiszen ekkor többen, gyakrabban látogathatják a Vadasparkot. Nyitvatartásuk 9-19 óra, majd 9-20 óra között alakul.

Információink szerint a Szegedi Füvészkert is rendes nyitvatartássa, 9-18 óra között várja a vendégeket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb