Mindenmás

Napi pakk, szombat: rajtol a pünkösdi hosszú hétvége!

…és tényleg! Pünkösd, hétvége, szépen, hosszan, ahogy mi, szegediek szeretjük! Kapcsold be a kávégépet, mi pedig beröffentjük a szombat reggeli túlélőpakkunkat, benne minden lényeges információval a napindításhoz!

ISTEN ÉLTESSEN BENNETEKET!

Szegeden még a névnap is szülinap: Zsanett, Janka, Johanna, Dezső, Félix, Vazul, Nándor, Ferdinánd – ma este rátok koccintunk!

49 éves Duncan Jones angol filmrendező, David Bowie fia. Oké, elsőként csak az apja neve ugrik be, de ha egyszer megnézitek a Hold című fimjét, örökre bevésitek a nevét. Az utóbbi 10 év legjobb okos sci-fi-je, mi dobtunk rajta egy hátast:

62 éve született Marie Fradriksson, a Roxette angyali hangú énekesnője. Sajnos már nincs köztünk, hatalmas kár érte… Isten nyugosztalja!

60 éves Stephen Duffy zeneszerző, énekes, gitáros, a Duran Duran alapítója. Egyébként ő az a fickó, aki 10-ből 9 Robbie Williams dalt megírt, például ezt a zseniálisat:

SÜT A NAP, DE LEGALÁBB ESIK IS MA SZEGEDEN

Kisebb záporok és zivatarok zavarják meg a napsütést a hétvégén Szegeden. A hőmérséklet maximum 25 fokig emelkedik és elvétve a széllel is számolnunk kell majd a térségben.

Túl lehet élni, nem?

Elméletileg ezt hívják tavasznak: néha süt a nap, néha esik.

PÜNKÖSDI HOSSZÚ HÉTVÉGE SZEGEDEN – MI LESZ NYITVA ÉS MI NEM?

Összehoztuk a pünkösdi hétvége svájci bicskáját – az alábbi pakkunkban mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet! Mi lesz nyitva, mi nem, tömegközlekedés, bevásárlóközpontok:

VASÁRNAP GYERMEKNAP! HÁZHOZ VISSZÜK SZEGED GUINNESS REKORDER LUFIBŰVÉSZÉT

Életünk kincsei, a Szegedi Gyermekek nem maradhatnak meglepetés nélkül! Vasárnap itt a Nemzetközi Gyermeknap, amelynek kapcsán egy személyre szabott, különleges, fél órás lufibűszész show-val lepünk meg valakit, házhoz szállítva! A főszerepben Csatai Gergő, Guinness Rekorder szegedi zsonglőr, nomeg a Te kicsi kincsed!

Már csak ma délután 4-ig tart a nevezés, siess!

A SZEGEDI KICK-BOX TÜNDÉR MEGNYERTE AZ EXATLONT!

Szívből gratulálunk! Péntek este a 31 éves, rendőrnyomozóként dolgozó szegedi kick-box amazon, dr. Busa Gabriella nyerte az Exatlon Hungary női versenyét, nomeg a cím mellé a 15 millió forint fődíjat:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb