Gasztro

Gasztro365: gnocchi sósan? Igen! Tejszínes-gombás szószban, roston sült csirkemellel megspékelve

A Gasztro365-ben Mizsik Attila és Rostás Attila, a Monster Downtown szakácsa kezei alatt ezúttal egy tejszínes-gombás gnocchi készül, ami nagyon egyszerű alapanyagokból tevődik össze, gyorsan kész, emellett pedig könnyed és krémes. Fogyasztása egy pohár fehérbor kíséretében ajánlott! Főleg így a hosszú hétvégén.

GNOCCHI, ROSTON SÜLT CSIRKEMELL CSÍKOKKAL, TEJSZÍNES-GOMBÁS SZÓSSZAL, PARMEZÁNNAL

Hozzávalók:

Házi gnocchi:

  • Burgonya
  • Liszt
  • Tojás
  • Parmezán
  • Bors

Tejszínes gombás csirkemell csíkok:

  • Hagyma
  • Gomba
  • Tejszín
  • Olajban áztatott fokhagyma
  • Parmezán
  • Vaj
  • Bors
  • Petrezselyemzöld
  • Csirkemell
  • Fűszerolaj
Fotó: Szabó Dávid

A recept a szegedi Monster Downtownban készülhetett el. Köszönjük a lehetőséget!

A Gasztro365 korábbi receptjei IDE kattintva tekinthetőek meg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb