Kikapcs

A Szegedi Nemzeti Színház beváltja a REKAMIÉ Fesztiválra szóló jegyeket

A Szegedi Nemzeti Színház beváltja a REKAMIÉ Fesztiválra szóló jegyeket, erre július 5-ig online van lehetőség, ezeket az előadásokat ugyanis – a teátrum többi produkciójával ellentétben – nem tudja pótolni az intézmény. A jegyvásárlók dönthetnek arról is, hogy nem kérik vissza a jegyeik árát, ezzel támogatva a színház művészeti munkáját.

A koronavírus-járvány miatt elmaradt előadások pótlásáról 2020. december 31-ig gondoskodik a Szegedi Nemzeti Színház, az új időpontokról a teátrum jegyirodájában, honlapján és Facebook oldalán augusztus elejétől tájékozódhatnak a nézők. A 2019/20-as évad szabad bérletei és ajándékutalványai szintén december 31-ig lesznek beválthatók a meghirdetett pótelőadásokra.

Fotó: Szabó Dávid

A REKAMIÉ Fesztivál esetében sajnos a pótlás, a hat produkció egyeztetési nehézségei miatt, nem lehetséges, így a nézők  június 5. és július 5. között, kizárólag a jegy.hu felületén három opció közül választhatnak:

 – Nem váltják vissza a jegyeiket, ezzel támogatva a Szegedi Nemzeti Színházi művészeti munkáját.

– A megváltott jegyek értékével megegyező, december 31-ig érvényes szabad felhasználású jegyet kapnak, melyek beválthatók az általuk választott előadások szabad helyeire.

– Visszaváltják a jegyeiket.

Az érintett előadások:

Március 23. 19h         Salamon király szorong

Március 24. 19h         Mondjad, Atikám!

Március 25. 19h         Szentivánéji álom

Március 26. 19h         Moliere – The Passion

Március 27. 19h         Édes Anna

Március 28. 19h         Állami áruház

Technikai segítségnyújtás: [email protected]

A jegybeváltásra vonatkozó egyéb kérdésekkel kapcsolatban a jegyiroda munkatársai július 5-ig, munkanapokon 10:00 – 14:00 óráig állnak rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: [email protected]
Telefon: 62/554-714; 62/554-715; 62/554-716

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb