Kikapcs

Szeged365 kikapcs: Pinceszínház, Füvészkert, David Guetta

Dübörög a szombat, mi pedig megmutatjuk, hogy a kacifántos idő ellenére hova érdemes ma ellátogatni illetve, miként töltheted el a szabadidőd hasznosan otthon. Részese lehetsz egy szegedi színházi előadásnak online, megtekintheted a Füvészkert csoda lepkéit és alapozhatsz David Guettára.

EGY ŐRÜLT NŐ NAPLÓJA

Ha még nem láttad a Szegedi Pinceszínház karantén ideje alatt készült, sokatmondó és elgondolkodtató darabját, akkor ne habozz, nézd meg most! Készíts be egy doboz fagyit vagy egy finom süteményt és lazulj el a kanapén. Házhoz visszük a színházi élményt, itt ni, kattints:

IRÁNY A FÜVÉSZKERT

A Szegedi Füvészkert, ahogyan arról a Szeged365.hu is beszámolt, trópusi lepkékkel gyarapodott! A természeti csodákban gazdag létesítményt mindenképp érdemes megcsodálni, a trópusi lepkék látványa csak a ráadást képezi! 9-18:00 óra között nyitva, ne maradj le!

Fotó: Szegedi Füveszkert hivatalos Facebook oldala

A VILÁG NAGYÁGYÚJA – DAVID GUETTA

És, ha a ma esti alapozáshoz egy igazán jó szettre van szükséged, azt is megoldjuk, ugyanis a világ nagyágyúja, David Guetta több, mint két órás, friss mixel segít hozzá a szebb hétvégéhez. A világhírű lemezlovas ropogós produkciója régi és új slágereket is tartalmaznak. Hangolódj a nyár második felére, ne feledd, a veszélyhelyzet ellenére azért idén sem maradunk bulik nélkül, nyugi!

https://www.facebook.com/exit.festival/videos/583829602570327/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb