Gasztro365: kézműves burger, óriás kiszerelésben, Szegedről!
Ahogyan azt a beharangozóban szombaton megígértük, ezen a hétvégén olyan extra finom, minden csudasággal megpakolt óriás kézműves burgert mutatunk Neked, ami után garantáltan megnyalod mind a tíz ujjad! A színes, húsos finomság pillanatok alatt elkészül, egy hideg sör kíséretében fogyasztása pedig az abszolút nyár érzését kelti majd benned!
A burger elkészítésében ezúttal is Mizsik Attila és Rostás Attila lesz segítségedre, a Monster Downtownból. Ne gondolkodj tehát a vasárnapi ebéden, hanem kapd össze az alapanyagokat és főzz velünk közösen!
SUPER CRISPY CSIRKE BURGER
Hozzávalók:
- Buci
- Só
- Bors
- Csirkemell
- Corn flakes
- Tojás
- Liszt
- Hamburger dresszing
- Saláta (Lolo)
- Paradicsom
- Mozzarella
Coleslaw
- Lilakáposzta
- Fehérkáposzta
- Répa
- Majonéz
- Tejföl
- Só
- Bors
Hamburger dresszing
- Majonéz
- Ketchup
- Mustár
- Csemege uborka
- Vöröshagyma
- Fehér bor
A recept a szegedi Monster Downtownban készülhetett el. Köszönjük a lehetőséget!
A Gasztro365 korábbi receptjei IDE kattintva tekinthetőek meg.