Gasztro

Gasztro365: kézműves burger, óriás kiszerelésben, Szegedről!

Ahogyan azt a beharangozóban szombaton megígértük, ezen a hétvégén olyan extra finom, minden csudasággal megpakolt óriás kézműves burgert mutatunk Neked, ami után garantáltan megnyalod mind a tíz ujjad! A színes, húsos finomság pillanatok alatt elkészül, egy hideg sör kíséretében fogyasztása pedig az abszolút nyár érzését kelti majd benned!

A burger elkészítésében ezúttal is Mizsik Attila és Rostás Attila lesz segítségedre, a Monster Downtownból. Ne gondolkodj tehát a vasárnapi ebéden, hanem kapd össze az alapanyagokat és főzz velünk közösen!

SUPER CRISPY CSIRKE BURGER

Hozzávalók:

  • Buci
  • Bors
  • Csirkemell
  • Corn flakes
  • Tojás
  • Liszt
  • Hamburger dresszing
  • Saláta (Lolo)
  • Paradicsom
  • Mozzarella

Coleslaw

  • Lilakáposzta
  • Fehérkáposzta
  • Répa
  • Majonéz
  • Tejföl
  • Bors

Hamburger dresszing

  • Majonéz
  • Ketchup
  • Mustár
  • Csemege uborka
  • Vöröshagyma
  • Fehér bor
Fotó: Szabó Dávid

A recept a szegedi Monster Downtownban készülhetett el. Köszönjük a lehetőséget!

Fotó: Szabó Dávid

A Gasztro365 korábbi receptjei IDE kattintva tekinthetőek meg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb