Kikapcs

Szeged 365 kikapcs: tudásbővítés a Hágiban, Almási Kitti a változásról, hangolódás a SZIN-re

Segítünk, hogy gyorsabban és tartalmasabban múljon a kedd, ma is ajánlunk három szuper programot. Amennyiben szeretnél könnyebben, jobban kommunikálni és a vezetési készségét is örömmel elsajátítanád látogass el ma este a Hágiba, de ha épp változtatni szeretnél az életeden és nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá, maradj otthon és nézd meg mit javasol Magyarország egyik legklasszabb pszichológusa, Almási Kitti. És végül, ha már nagyon kivagy és bulihiányod van, hangolódj a 2020-as SZIN-re Szeged két nagyágyújával.

EZ A BESZÉD SZEGED – TOASTMASTERS TALÁLKOZÓ A HÁGIBAN

Toastmasters találkozó a Hágiban! A Toastmasters egy olyan nemzetközi és nonprofit szervezet, amely a nyilvános beszéd és a vezetési készségek fejlesztésében segít azokat, akik szeretnék elsajátítani a nyilvános beszéd csínját-bínját, szeretnék leküzdeni a lámpalázat, megtanulni “ööö-zés” nélkül szépen beszélni és nem mellesleg egy kiváló közösség részévé válni. Az egyesület ma este végre újra élőben röffen össze, 18.00 órakor a Hágiban! Bővítsd velük a tudásod!

ALMÁSI KITTI A VÁLTOZÁSRÓL

Almási Kitti a koronavírus-terjedésének megfékezése érdekében bevezetett karantén idején online műsort indított, ahol minden alkalommal röviden, egy-egy komoly és nagyon fontos témát tár a nézők elő. Magyarország legismertebb pszichológusa ezúttal a változásról beszélt:

HANGOLÓDJ A 2020-AS SZINRE

A szegedi éjszakai élet nagyágyúja az idei évben is vélhetően ott lesznek a SZIN-en. Ha szeretnéd tudni, hogy mire számíthatsz a két fiatal és pörgős lemezlovastól, ízelítőként nézd meg a tavalyi, közel két órás megborulásukat, itt ni:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb