Kikapcs

Szeged365 kikapcs: újraindul a fürdőélet Szegeden

A bátrak élővízben is pancsolhatnak, az óvatosabbak és a szegedi Michael Phelpsek pedig medencében úszhatnak: A Szeged365.hu összeszedte, hol ejtőzhetünk vízközelben a szombati napsütésben!

NAPFÉNYFÜRDŐ AQUAPOLIS ÉS SZUE

Május vége óta nyitva állnak a Napfényfürdő Aquapolis szabadtéri medencéi, a jó öreg SZUE még mindig az egyik legjobb alternatíva az úszni vágyóknak. A sport- és tanmedence minden nap 6:00-21:00 között fogadja a vendégeket, strandolni pedig 8:00-20:00 között lehet.

SPORTUSZODA

Május 25-től a Sportuszoda is várja a vizes sportok szerelmeseit. Úszni hétköznapokon 5.30-22.00 között, hétvégén 6.00-22.00 óra között lehet. Érdemes ugyanakkor a sávbeosztásokról tájékozódni, nehogy a nyakunkba ugorjon egy csoportnyi sportoló.

SZIKSÓSFÜRDŐ SZABADIDŐKÖZPONT

Május 30-ától már a Sziki is jó alternatíva a fürdésre, bár eddig az időjárás nem volt kegyes a strandolni vágyóknak. Itt egyelőre még 2000 főben korlátozták a látogatók számát, számlálóval követik a létszámot, valamint fontos az 1,5 méteres távolság tartása, még sportolás esetén is. Jó hír viszont, hogy az Európai Környezetvédelmi Ügynökség felmérése szerint kiváló minősítést kapott a strand vize.

MAKÓ, MÁRTÉLY, MÓRAHALOM, HÓDMEZŐVÁSÁRHELY, SÁNDORFALVA IS NYITVA

Minden nap 8-20:00 között nyitva állnak a közönség előtt a makói Hagymatikum kültéri medencéi, 8-18:00 között a mórahalmi strandon is csobbanhatunk. Hódmezővásárhelyen 6-21:00 között úszhatnak a Török Sándor Strandfürdő vendégei, és egészen új hír, hogy péntektől látogatható a sándorfalvi Nádastó Szabadidőközpont, ma reggeltől pedig a mártélyi szabadstrand is. Algyőn viszont még türelemmel kell várni a Borbála fürdő újranyitását, a szegedi Anna fürdőnek pedig csak a gyógyászati részlege üzemel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb