Közélet

Összefogott Csongrád-Csanád megye és az ország-világ a vasalódeszkás tanárért

Online petícióval állnak ki a makói vasalódeszkás tesitanárért. Vezsenyi Lászlót megbüntette a tankerület humoros videója miatt, most online petíciót indítottak támogatói.

Olvasónk, Éva hívta fel a figyelmet az internetes aláírásgyűjtésre. A “Kiállunk a vasalódeszkás tornatanár mellett” című kezdeményezés szervezői 20 ezer támogatót szeretnének összeszedni azért, hogy megszüntessék a tanárral szemben bevezetett szankciókat.

“E petícióval a támogatásunkról biztosítjuk a kreatív, humorral ösztönző testnevelő tanárt, és arra kérjük a Makói József Attila Gimnázium igazgatóját, illetve a Hódmezőváráshelyi Tankerületi Központ vezetőjét, hogy szüntessenek meg minden olyan szankciót, ami Vezsenyi Lászlót azért a videójáért sújtja, amiért valójában dicséret illetné” – áll a tankerületi központ vezetőjének címzett levélben, amelyhez pár kattintással bárki csatolakozhat.

KORÁBBAN ÍRTUK

Vezsenyi Lászlót, a makói József Attila Gimnázium kreatív testnevelőtanárát az internetet felrobbantó, humoros videója miatt eltiltotta a tanítástól, és komolyan megbüntette a tankerület. Az intézkedés miatt az oktatási ombudsman is csatasorba áll, azonnali vizsgálatot rendelt el a tanár emberi méltóságának védelme érdekében. Az ominózus videó:

https://youtu.be/cyeVkCnXoJU

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb